Thread: Lsx Void 3.0

  1. #2161
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by refuse View Post
    This might be a stupid question, but could I use the new skin and the old day skin?
    its not recommended to do that since the two skins share the same lstools folder and the 3.x version has significant changes to the content in that folder, so no telling what kind of issues you'll run into doing that.

    Quote Originally Posted by refuse View Post
    [media]http://i66.photobucket.com/albums/h272/subywagon/untitled.jpg[/media]
    Are there suppose to be arrows to scroll through the music?

    Also is there an option to make it not scroll through the whole playlist to the next song when on shuffle and just switch songs like 2.02?

    nothing i can do about how it scrolls the playlist to get to the next song on shuffle, its a RR issue.

    Your audio player should look like the attached pic.

    when i think about it though, i looks like you are using the OLD audio player. Ill have to add some arrows to that screen, eventually though that screen will be retired.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  2. #2162
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Gurukarma View Post
    I'm still having a problem with the presets and playlists... The presets are not working at all and when I exit and re-open roadrunner (so I can see my audio text after hibernating) the audio that plays is from the playlist I was on before the one that was playing when I exited but the text that shows is for the playlist I was on when I exited (the text doesn't match the music).

    Any suggestions?

    -GK
    this is not a issue with the skin or the play list feature, but a problem with RR not resuming the proper music when it restarts. This only seems to happen to some people, not sure what causes it, but there are a few thread about the issue.
    The reason the text is correct is because i save that info to a variable in skin.ini as soon as you set the preset. RR tries to save the song info on exit, but sometimes does not have enough time to save it before windows kills the process. This happens when windows shutsdown and kills RR before it can write the resume info. if you exit rr before you shutdown the pc it should fix the problem, but not really a good option in the car.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  3. #2163
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    100
    Thanks for the help smoke. I don't have the arrows in the new or old audio screen but I like how you can slide the playlist so it doesn't matter to me. I am now running the old day skin on the new LS tools and it seems to be working perfect, if not better.

  4. #2164
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    100
    When extracting the update do I point it to the the skin folder, the lstools folder, or just the RR folder?

  5. #2165
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by refuse View Post
    Thanks for the help smoke. I don't have the arrows in the new or old audio screen but I like how you can slide the playlist so it doesn't matter to me. I am now running the old day skin on the new LS tools and it seems to be working perfect, if not better.
    im glad you have it working ok, but i can almost assure down the road there will be an issue somewhere as there are files not present in the latest lstools that the old skin looks for. But its possible those are features your either not using or dont pertain to your setup.

    Quote Originally Posted by refuse View Post
    When extracting the update do I point it to the the skin folder, the lstools folder, or just the RR folder?
    you point all the 3.x updates to the root of the skin, inside the actual lsxvoid3.0 folder, so you should get a prompt from windows to overwrite files, if you dont you are in the wrong folder.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  6. #2166
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Iowa
    Posts
    17

    Audio button - Please help

    Ok so i was able to get the audio button to work, but it will only work when I have the 9/30/07 release of RR installed. When I update RR to 12/6 or 12/14 the audio button doesnt work. I get "Error on InitDX: -2005532452 Automation error"

    Please help me!



    Quote Originally Posted by jaw4322 View Post
    Ok...so after getting everything working on my laptop (read below). i was ready to actually try everything on my car deck. Unfortuanately Im getting a different error when clicking the audio button now.

    Error on InitDX: -2005532109 Automation error

    I am running windows xp, directx 9.0c, and have ran regsvr32 dx7vb.dll. I have also update all display drivers with no luck. Can any guide me in the right direction? Thanks for the help.

    Joe


    ---------------------------------------------------------------------

    Guess this was a directx issue.
    downloaded dx7vb.dll to c:\windows\system32

    then ran regsvr32 dx7vb.dll

    Problem resolved!

    Audio button

    --------------------------------------------------------------------------------


    Hello

    First off, the skin is awesome. Ive recently pulled by setup out of my car to update from 2.0.

    Ive run into a problem through. after installing it everything works but the audio button. After clicking it RR freezes. I have tried it on vista and xp pro. Im running the recommended winamp 2.95. I have uninstalled and reinstalled several times. I Added all the updates. Ive read through this post and there were a couple of posts, but I cant see a fix. If i missed it Im sorry.

    This is the error from debug.
    1/17/2008 11:20:31 PM: Que Exec: True, menu.skin, "AP01", False
    1/17/2008 11:20:31 PM: Executing: AUDIO
    1/17/2008 11:20:31 PM: Error on InitDX: 429 ActiveX component can't create object

    I would be grateful if someone could point me in the right direction.

    Thanks
    Joe

  7. #2167
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by jaw4322 View Post
    Ok so i was able to get the audio button to work, but it will only work when I have the 9/30/07 release of RR installed. When I update RR to 12/6 or 12/14 the audio button doesnt work. I get "Error on InitDX: -2005532452 Automation error"

    Please help me!

    that error is related to Direct X, nothing i can do will fix that for you.
    What you can try and look into is.

    Do you have the latest drivers for your video card?

    Do you have the dx7vb.dll file and is it registered?

    Do you have fastmode=-1 in RR.ini?

    Are you using or have installed and 3rd Party (non MS) remote desktop software?


    Some system simply have too poor video cards, usually non intel embedded chips and there really isnt anything u can do except upgrade your video card. If you have a itx system this may be a task due to the small size, but i do believe it is possible to install a pci video card on these systems. You can get a older nividia card for 50bucks that will be more than enough for any carputer needs.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  8. #2168
    Newbie
    Join Date
    May 2006
    Location
    Houston
    Posts
    38
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    This happens when windows shutsdown and kills RR before it can write the resume info. if you exit rr before you shutdown the pc it should fix the problem, but not really a good option in the car.
    Thanks for the info on this. Does this also affect the Presets? I can switch to preset 2, make a new playlist, then go back to preset one and it is empty, then go back to preset 2 and it is also empty? If I remember correctly the presets are automatic, or am I missing a "set as preset" somewhere?

    -GK
    2009 Scion XB
    Mac Mini Intel Core Solo
    RoadRunner w/LSX Void

  9. #2169
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Gurukarma View Post
    Thanks for the info on this. Does this also affect the Presets? I can switch to preset 2, make a new playlist, then go back to preset one and it is empty, then go back to preset 2 and it is also empty? If I remember correctly the presets are automatic, or am I missing a "set as preset" somewhere?

    -GK
    no they are not automatic anymore, that feature is temporarily disabled. You have to specifically set each playlist you want to store.

    To store a preset.

    Load some music up.
    Switch to the preset number you want to save to.
    Click and hold the right preset arrow button.

    If you want to set the preset with additional options, click and hold the left preset arrow button.
    Here you can pick witch slot to save the preset in and also the option to give the preset a custom name.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  10. #2170
    Low Bitrate erricson_nguyen's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    LA ca
    Posts
    85

    Arrow Compass

    After update latest rr n lsx 3.25 update arrow compass no longer work any idea how to fix it
    thanks

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 02:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 01:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 10:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 02:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •