Thread: Lsx Void 3.0

  1. #2181
    Low Bitrate erricson_nguyen's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    LA ca
    Posts
    85
    Quote Originally Posted by beuz View Post
    Hey there,

    Sorry if this issue been posted already or if it s just a set up problem.
    When I use the sound slider that is in the bottom left, volume doesn t move as well as using the - / + on the main screen. It s only if I go in the mixer, and move the VOL and Preamp on the right will pump up the volume.(and I m not still quiet sure what preamp is for)
    It was working fine until a fresh install. In the RR config, I have master volume mapped, and it did try all other inputs with no result. I don t see the answer ?
    I use Epia M with integrated sound card. I use the regular green sound output on the motherboard
    Thanks
    the volume on the right r for winamp, preamp= increase or decrease db for winamp not for your sound card, my guess is did you check ATT volume in RR config? if u have it checkded base on gps speed then u cant adjust it manually

  2. #2182
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by refuse View Post
    Has anyone had a problem with the playlist not showing in the audio screen after hibernation? The playlist stays loaded and is viewable in the main screen but when I switch to audio or library screen it's blank. If I restart the RR it comes back.
    I also am having a problem with the playlist not showing up after hibernation. Mine is blank but will still play if I touch the screen were one should be.
    Restarting RR also fix's my problem.
    2004 Sport Trac PC Project.

  3. #2183
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by mnickolson View Post
    I also am having a problem with the playlist not showing up after hibernation. Mine is blank but will still play if I touch the screen were one should be.
    Restarting RR also fix's my problem.
    having a similar issue. if i go into standby while on a iList enabled screen, when i resume they wont be there. if i go into standby while on another screen, like gps for example, iLists work fine upon resume. reloading skin fixes problem. weird, but i dont think i had this problem with 3.0 and 3.2. ill dig up some stuff, but try reinstalling your vid card drivers and dx 9. otherwise there is a way to make rr aware of standby and reload skin on resume.

  4. #2184
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by erricson_nguyen View Post
    the volume on the right r for winamp, preamp= increase or decrease db for winamp not for your sound card, my guess is did you check ATT volume in RR config? if u have it checkded base on gps speed then u cant adjust it manually
    Nope ATT Volume in RR Config is not checked. Also I noticed that in the mixer, if I click on mute, Aux and Line In change color !?

    Also, I don t have the problem ith the playlist not coming back after hibernation, but I usually set my playlist to shuffle play and once I come back from hibernation, shuffle is off. How can I get the shuffle back on automatically when coming back from hibernation?
    Thanks

  5. #2185
    Newbie Nickman's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Atlanta
    Posts
    26

    flicker when fading to and from page containing ilist

    LS

    Thanks so much for your work on this skin.

    I have almost every element of the skin working without any majoir issues, thanks to the boards.

    The only thing that bothers me is that whenever I fade-transistion between pages with ilist, the list flickers during the transition. Have you encountered this? I believe this to be an issue between ilists and transparency.
    I have noticed a similar effect when my transparent visuals overlap an ilist. The ilist area will flicker through the transparent visuals.

    If this has been covered in another post, feel free to flip me the bird.

    Thanks again
    Planning (0000000000) 100%
    Purchase (0000000000) 100%
    Fab/Install (000000000-) 95%

  6. #2186
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    15
    This skin is awesome, and the ONLY one i have installed. However, it is hard to see in the daytime. Im using the "Bloody Mary" theme, since it matches the interior lighting in my Legacy GT, and would like to know if there is a way to have it switch to a lighter theme in the daytime.. say 7:30AM-4PM or so??

  7. #2187
    Low Bitrate Twinsen's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    82
    First of all this is a wonderful skin and my first Front End & Skin that I've actually considered using even though I've had a PC in the car since late 2002. Anyway, I have a couple of issues for the moment.

    First, Winamp. What is the recommended version to run with this skin? The thing I'm having trouble with is Visualizations. It took a little searching, but I finally at least got them showing up, but its not consistant after I click a button elsewhere (like to browse to a song, and then back to the main audio screen is that shows the Visuals). I've tried with both large and small vis, how can I get this working properly? Its like I have to randomly click in order to get it to work again. Does Winamp need to be set to Always On Top or something?

    Second issue, not sure if there's a fix for this, but I live in Memphis, TN and was wondering if it was possible to change the traffic info to Memphis conditions. I'm thinking no since no data is available on traffic.com?

    Another thing is how do you change the logo/album? Do we have to custom make our own images or is there a "select logo" option somewhere that I missed?

  8. #2188
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    hibernation and or standby issues with ilist are a bug in RR. This was fixed earlier so i guess its broken again somehow. Will have to wait till the next RR update for a fix. In the meantime you can use the ONSUSPEND and ONRESUME commands to issue a reload RELOADSKIN command, that should fix it till a proper fix is released.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  9. #2189
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    60
    To what corresponds this little yellow icon in shape of speaker that appears from time to time on the right of the clock pls?



  10. #2190
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    hibernation and or standby issues with ilist are a bug in RR. This was fixed earlier so i guess its broken again somehow. Will have to wait till the next RR update for a fix. In the meantime you can use the ONSUSPEND and ONRESUME commands to issue a reload RELOADSKIN command, that should fix it till a proper fix is released.
    IS this the proper comand and dose it go in the RR EXECTBL.INI or Skin EXECTBL.INI?
    "ONRESUME","reloadskin"
    2004 Sport Trac PC Project.

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 02:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 01:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 10:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 02:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •