Thread: Lsx Void 3.0

  1. #2201
    Low Bitrate Twinsen's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    open RRConfig and under general setttings check box "Show Iconts"

    or

    In rr.ini
    showicons=true
    I was trying this out, and don't see anything about "Show Iconts" or "Show Icons" if that was a typo. So I added to line under [General], and Audio player doesn't work with this line added. Removed it, and everything is working fine again. Any ideas?

  2. #2202
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by Twinsen View Post
    I was trying this out, and don't see anything about "Show Iconts" or "Show Icons" if that was a typo. So I added to line under [General], and Audio player doesn't work with this line added. Removed it, and everything is working fine again. Any ideas?
    In rr Config on page one lower right side.

    Attachment 47712
    2004 Sport Trac PC Project.

  3. #2203
    Low Bitrate Twinsen's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by mnickolson View Post
    In rr Config on page one lower right side.

    Attachment 47712
    Ah, there it is. I had just did the manual change a little after I made the post and it worked. But now it seems as though Winamp is kind of flaky sometimes. It's like when I run RoadRunner, sometimes it won't start Winamp, thus not doing anything in RR when I try to play music. What is the optimum version of Winamp to run if there is any? I am running 5.13, which is the choice for Digital FX, maybe this is my issue?

  4. #2204
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by Twinsen View Post
    Ah, there it is. I had just did the manual change a little after I made the post and it worked. But now it seems as though Winamp is kind of flaky sometimes. It's like when I run RoadRunner, sometimes it won't start Winamp, thus not doing anything in RR when I try to play music. What is the optimum version of Winamp to run if there is any? I am running 5.13, which is the choice for Digital FX, maybe this is my issue?
    5.13 is the ver I use and have also read here were it is the right one to use.
    2004 Sport Trac PC Project.

  5. #2205
    Low Bitrate Twinsen's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    82
    Well, it looks like doing a reinstall of Winamp has fixed most of my issues. Only thing I have a problem with now is that the Visualization is like "On Top" of everything, and I can't seem to get it to show behind everything. Meaning, I can't click on anything. While the visualization is running.

  6. #2206
    Low Bitrate Twinsen's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    82
    Damn, now it just magically started working. Now I have another problem. Sometimes RR will just go to black and the music still plays. Any ideas?

  7. #2207
    Low Bitrate Twinsen's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    82
    Now everything is magically working again. No black screen after several restarts of RR. Dunno!

  8. #2208
    Newbie MrTrunks's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Arizona
    Posts
    44
    have a few, hopefully simple questions:
    1) Any ideas on why my music does not resume on RR startup? I do have the option selected in RRconfig

    2) Any ideas on why when I select Shuffle and then I exit and then start RR again, the setting of Shuffle did not stick? I do have the option "remember last setting" or whatever the wording was for the shuffle option in RRconfig

    3) When RR starts, how do I make my iGuidance start up with it so when I click the GPS button, there is not that 3 to 5 second initial delay waiting for it to start up?

    Thanks all

  9. #2209
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    does rrearth use the same gps port as rr? if it does, then how can the compass and GE be running at the same time, because wouldnt the compass use up the port? is there somewhere to set the gps port for GE?

  10. #2210
    Newbie BReMFoX's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by MrTrunks View Post
    have a few, hopefully simple questions:
    1) Any ideas on why my music does not resume on RR startup? I do have the option selected in RRconfig
    I found out that when you exit roadrunner, start en exit rrconfig and then start roadrunner again that the music isn't even playing anymore, even with resume on.

    Another thing:
    - The music is playing and you shutdown your Carputer without exitting the Skin (EXIT BUTTON).
    - Startup carputer and roadrunner again.
    - The music starts from the point you'd actually pressed the EXIT button (not from the last reboot, but when i normally exited the skin).

    So resume only works when i press the EXIT button on the skin??
    | Suzuki Esteem 1.8 GTX | Intel Pentium 4 Carputer | Entertainment On A Higher Level |

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 02:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 01:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 10:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 02:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •