Thread: Lsx Void 3.0

  1. #2541
    Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Raleigh
    Posts
    45
    Very nice skin the only thing missing is the music controls so you wouldn't have to change it, but very kool indeed.

  2. #2542
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by greatwhite View Post
    LS:

    (hopefully) Small request;

    I use cdrskulls joypad 3.1 program for RR. Available here. Basically, it allows you to use a usb joypad to control RR. PLug and play simple, works right out of the box. This is useful in that I have hacked up a joypad and made hard buttons on my dash for RR functions (ie: gps, audio, dvd, fwd, play pause, vol+/-, etc)

    But I'm having an issue when calling up the gps screen with joypad. When joypad sends the command to RR to intiate the gps, it loads up just fine in void except there's no script running for the flyout screen. Any idea why this is so or how to fix it? Perhaps joypad 3.1 is sending the command to RR but void goes through the skin commands and brings up the script along with gps?

    I'd appreciate it if you'd have a quick look see.

    Cheers
    which gps app are you running? Im certain the correct command isnt being sent from joypad, but this isnt joypads fault. Void probably has over half a dozen commands that will launch some version of the gps screen.
    If your using IG3 or IG4 the command to use is "AP03"
    If your using IG2 the command to use is "GPS1"
    If your using Mapmonkey the command is "MMGPS"
    If your using Freedrive the command is "FREEDRIVE"



    Quote Originally Posted by jacksmilzo View Post
    hi, i write from italy
    i have a problem with your skin:
    i want change resolution to 800x600, i try to change the res in general.ini, but the skin don't change
    i had a mistake?
    ciao!!!
    click the OPT button the on main screen > General Optons> 800x600


    Quote Originally Posted by jacksmilzo View Post
    i have tyni xp beast edition , but don,t show the option?when i click on opt, show a menu, but without list of option "general, gps ecc ecc
    why?

    what menu do you see when you click the OPT button? If you see anything that does not this following list, then you have an old version of the skin.
    General Options
    Media Paths
    Music
    Video
    GPS
    Personalize
    etc...

    If you dont see this list, update the skin to the latest version.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  3. #2543
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by wywywywy View Post
    FEATURE REQUEST

    Hi LS.

    In many of the .skin files, the fonts are hardcoded instead of pointing to the one defined in LSXCOLOR.txt. Is there any chance it can be changed in the next version to point to the one defined in LSXCOLOR.txt? If not, can the hardcoded font be changed to Arial Unicode MS instead?

    The reason is, for us Unicode users, non-Latin characters don't display correctly when using Arial (or Arial Black or Arial Narrow). And using Arial Unicode MS would be perfect because it comes with Windows and doesn't affect the current appearance.

    Thanks.
    humm, ill have to check and see which files may have the fonts still listed. They must be newer files as i remember painfully replacing all the fonts some time ago. Some fonts are required to be what they are specified as in teh .skin file, like the wingding fonts and the special lsxvoid font, these 2 are used for the play arrows and other special characters you see.
    Ill do a once over and make sure none all the fonts are doing what they should be.

    Quote Originally Posted by pdegameplayer View Post
    what do you think i think its pretty cool i still have to get it working but it will add flair to lsx void!



    this is on one of the 2 pages that don't have any thing on them
    very cool.
    if you get it working, ill add it to the skin as an option.



    Quote Originally Posted by TeamRSX View Post
    I have been using lsx void for a while now, but i notice something when browsing in the video player.

    In RR i have the video folder pointing to: c:/videos

    This is how i have my directory structure

    C:\Videos
    |
    |__C:\Videos\Seinfeld
    |__C:\Videos\Films

    If i select to go into Films folder it works fine and displays all the movies in the film folder, but if i want to go back to the top of the directory (c:\videos) it wont let me, so i can only watch movies in the films folder. I tried using the browse button but keeps me in that folder.

    If i restart roadrunner and browse videos it brings me back to c:\videos which it should, but as soon as i click one of the directories it doesn't let me go back.

    Is there any way around this?

    But, my video still works if i play a video. I am using the build in player and WMC. I am having a problem with the dvd also. When i select DVD i get a blank screen and my player goes into full screen, no sound nothing. If i browse for the dvd it brings me to my video directory (C:\Videos), but there is no opiton to browse drives ie. C:\,D:\,E:\ etc..

    So, then i checked in the options to set the Media Paths and made sure all paths were correct as they were, but at the very end of this option where you can define the dvd drive letter, it displayed nothing. When i tried to edit to change to my dvd path letter it did nothing.

    Any ideas? I know my codecs works as videos work fine, but looks like the dvd isn't pointing to the dvd drive.

    ill look into the dvd thing, havnt played a dvd in RR in over a year.

    as for being stuck in any folder in the video browser.

    Do you see two arrows (up/down) on your Browse button?

    Ok, i see the problem. both the up and down arrows have the same command associated with the button.

    Grap THIS file and unzip it into the skin, overwrite the old.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  4. #2544
    Newbie jacksmilzo's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Rimini Italy
    Posts
    11
    ok!!! the problem of option menu was of RR i have reinstalled!!

    I have another problem

    don't see a button play but a number
    i have a skin version 3.3
    Attached Images Attached Images  

  5. #2545
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    That was either a missing font issue or a non-eng version of windows issue. Can't rememebr. It's come up in this thread before. Do a search and it should show up.

    Cheers
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  6. #2546
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    222
    Quote Originally Posted by TeamRSX;
    I have been using lsx void for a while now, but i notice something when browsing in the video player.

    In RR i have the video folder pointing to: c:/videos

    This is how i have my directory structure

    C:\Videos
    |
    |__C:\Videos\Seinfeld
    |__C:\Videos\Films

    If i select to go into Films folder it works fine and displays all the movies in the film folder, but if i want to go back to the top of the directory (c:\videos) it wont let me, so i can only watch movies in the films folder. I tried using the browse button but keeps me in that folder.

    If i restart roadrunner and browse videos it brings me back to c:\videos which it should, but as soon as i click one of the directories it doesn't let me go back.

    Is there any way around this?

    But, my video still works if i play a video. I am using the build in player and WMC. I am having a problem with the dvd also. When i select DVD i get a blank screen and my player goes into full screen, no sound nothing. If i browse for the dvd it brings me to my video directory (C:\Videos), but there is no opiton to browse drives ie. C:\,D:\,E:\ etc..

    So, then i checked in the options to set the Media Paths and made sure all paths were correct as they were, but at the very end of this option where you can define the dvd drive letter, it displayed nothing. When i tried to edit to change to my dvd path letter it did nothing.

    Any ideas? I know my codecs works as videos work fine, but looks like the dvd isn't pointing to the dvd drive.

    Quote Originally Posted by Liquid Smoke;
    ill look into the dvd thing, havnt played a dvd in RR in over a year.

    as for being stuck in any folder in the video browser.

    Do you see two arrows (up/down) on your Browse button?

    Ok, i see the problem. both the up and down arrows have the same command associated with the button.

    Grap THIS file and unzip it into the skin, overwrite the old.
    Thanks LS.

    The dvd problem is resolved. Don't know why it wasn't working, but after i reinstalled roadrunner and the skin it works fine.

    In regards to the video browser i do see the (up/down arrows) on the browse button, but i think you are correct in saying they have the same command because they do the same thing.

    I will try the fix and am pretty sure it will fix the problem.

    cheers

  7. #2547
    Newbie jacksmilzo's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Rimini Italy
    Posts
    11
    Do a search and it should show up.
    ok , i change "non internationalization " in the rr config

    bye

  8. #2548
    Newbie jacksmilzo's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Rimini Italy
    Posts
    11
    when i active ILIST che pc is very very very slow....is normal?
    I have a epia 8000 (800mhz) + 256mb ram, tiny xp


    bye

  9. #2549
    Newbie BReMFoX's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by BReMFoX View Post
    What's the latest version of Road Runner? 12/13/07 ??
    And i am not getting that options menu you showed me in the picture.
    I am getting the old options menu...
    Does anyone know how i could solve this problem.
    I installed 3.3 and 3.301 over and over again and i still get the old options menu.
    I can't turn ilists on.
    I even tried to delete the whole skin and reinstalled it.
    Same problem again.
    Does it have something to do with Road Runner?

    And another thing: is there an option to set the speed of the volumebuttons?
    I tried to increase the repeat rate of the keyboard, but that didn't do it...

    When i try to increase or decrease the volume now, it's going too slow...
    | Suzuki Esteem 1.8 GTX | Intel Pentium 4 Carputer | Entertainment On A Higher Level |

  10. #2550
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    249
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    humm, ill have to check and see which files may have the fonts still listed. They must be newer files as i remember painfully replacing all the fonts some time ago. Some fonts are required to be what they are specified as in teh .skin file, like the wingding fonts and the special lsxvoid font, these 2 are used for the play arrows and other special characters you see.
    Ill do a once over and make sure none all the fonts are doing what they should be.
    Thanks. I understand about the Wingdings and LSX fonts bit, but they are in places where Unicode characters would never show anyway, so they are okay to stay what/where they are. But if you could replace all the Arial bits, it would be extremely lovely. Cheers.

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 01:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 12:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 09:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 01:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 07:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •