Page 30 of 318 FirstFirst ... 20212223242526272829303132333435363738394080130 ... LastLast
Results 291 to 300 of 3172

Thread: Lsx Void 3.0

  1. #291
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Location
    Estonia
    Posts
    69

    Question

    don't know what to do

    in my lap graphics is as it supposed to be, but in mu car it's something like attachment. i tried to copy fonts from lap to car but it doesn't help does anybody have some idea, what to check or try?

  2. #292
    Newbie Eugene120's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Moscow/Russia
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by cala View Post
    don't know what to do

    in my lap graphics is as it supposed to be, but in mu car it's something like attachment. i tried to copy fonts from lap to car but it doesn't help does anybody have some idea, what to check or try?
    Check "No Internatiolization" box in RRConfig.

  3. #293
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    93
    I'm having trouble with my XM. When i click XM, it launches fine. When I add a station to my favorites, it comes up with a brushed metal themed add deal, questioning what I want to add (although it's contents are blank, suggesting I'm adding nothing at all...) I go ahead and click add anyways to confirm, and it works (adding the station to my favorites). This is no big deal, but I thought you should know since you don't use an XM unit. The bigger deal is, however, when I am listening and press close (to go back to audio screen) it does not mute the line in/un-mute the rest... no big deal, but when I load a new preset (press forward on your preset loader) it starts playing both lines of audio (so I hear XM as well as the playlist). You ROCK LS, thanks for all your help and work on this... you will be getting very generous gifts as soon as my taxes come back!

  4. #294
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by fewman View Post
    I'm having trouble with my XM. When i click XM, it launches fine. When I add a station to my favorites, it comes up with a brushed metal themed add deal, questioning what I want to add (although it's contents are blank, suggesting I'm adding nothing at all...) I go ahead and click add anyways to confirm, and it works (adding the station to my favorites). This is no big deal, but I thought you should know since you don't use an XM unit. The bigger deal is, however, when I am listening and press close (to go back to audio screen) it does not mute the line in/un-mute the rest... no big deal, but when I load a new preset (press forward on your preset loader) it starts playing both lines of audio (so I hear XM as well as the playlist). You ROCK LS, thanks for all your help and work on this... you will be getting very generous gifts as soon as my taxes come back!

    humm, ill have to take a look into that. The sat radio stuff is allways somewhat of an issue as i dont have the hardware and depend basicly on people saying whats wrong.

    Looks like i forgot to skin a screen, that shouldn't be a problem to fix. Not sure how i missed that one. Im pretty sure something should be in that list also. But who knows whats wrong with that menu since its obvious i didnt touch it.

    as for the muting audio ect when you close. This is something ive been wondering about myself. Someone else was telling me that you are supposed to be able to still hear the xm audio when you leave the screen. To me this kind of made since but kind of didnt at the same time. Im still unsure as to what is actually supposed to happen when you leave the screen.
    For consistency i would think it would mute the xm audio, thats what happens when you leave FM radio.

    Looking at RRConfig under SAT i see there is a check box for "use line-in plugin" and also a dropdown list "Line for XM audio (to Unmute)" Im pretty sure that at least one of those have something to do with the feature. You may want to check your setting for those. Let me know of either of those settings help or hurt the issue.


    Im finishing up a new feature update that should be out sometime within the week, so ill add the xm fixes to that.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  5. #295
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Seattle
    Posts
    69
    --EDIT--

    1. When I exit RR, the "Ratecheck.exe" script is still running. Any ideas why?

    2. When I go into the "GAMES" menu, there is some sort of embedding issue, with certain background areas looking white
    95 Mustang GT + Mach 460 Audio
    Lilliput EBY701 7" TS LCD w/ 4-way arm
    BU353 USB GPS
    iGuidance 3 + Road Runner + LSX Void2
    200W Inverter
    Intel Core Duo 1.6GHz T2050, 1GB DDR2, 80GB, DVDRW

  6. #296
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by gagan512 View Post
    --EDIT--

    1. When I exit RR, the "Ratecheck.exe" script is still running. Any ideas why?

    2. When I go into the "GAMES" menu, there is some sort of embedding issue, with certain background areas looking white


    1. There are a lot of updates and work being done currently on the Ratings plugin, check the plugin section for the latest version. This is caused because your RR install Dir is likely not the default RR install path of C:\Program Files\Road Runner and its prob hanging on trying to find your rr.ini file.

    2.Which Game? Post a screenshot so i can see what the problem is. It sounds like a flash issue. When you choose any of Vis & Logo options by clicking OPT>2nd page>Big Vis Big Logo. Do you see white areas for the screens that have the flash logo clocks? If so you need to update your flash. make sure you update using IE (internet explorer) and not firefox ect.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  7. #297
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    video of enhanced notes screen

    Although i dont demo the voice recorder in the demo, it fully works.
    When you click the rec button it pauses winamp audio, unmutes your mic and starts to record. It saves the file based on the time and date it was rec and puts it inside a dir based on the current month. You can also play the notes (.mp3) files inside RR but they do not use winamp for playback so your playlist wont change and dont require any extra app for playback.
    Everything else should be self explanatory.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  8. #298
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Seattle
    Posts
    69
    Sorry, but another question about the flash logos:

    What should the file name of the flash logo be, and what path should it be placed in ?
    I currently have "logo.swf" in my LSX_VOID_NIGHT folder, but it doesnt show up in RR.

    The Flash compass works fine, so I dont this I have a local flash issue
    95 Mustang GT + Mach 460 Audio
    Lilliput EBY701 7" TS LCD w/ 4-way arm
    BU353 USB GPS
    iGuidance 3 + Road Runner + LSX Void2
    200W Inverter
    Intel Core Duo 1.6GHz T2050, 1GB DDR2, 80GB, DVDRW

  9. #299
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by gagan512 View Post
    Sorry, but another question about the flash logos:

    What should the file name of the flash logo be, and what path should it be placed in ?
    I currently have "logo.swf" in my LSX_VOID_NIGHT folder, but it doesnt show up in RR.

    The Flash compass works fine, so I dont this I have a local flash issue
    im assuming you have chosen a menu layout that includes a logo, not all of them have logos.
    The logo file is named clock.swf so if you have another logo you downloaded from somewhere else, you should rename it to clock.swf. You should still see the default VW logo clock when you choose a menu that has a logo.
    The flash compass should also have a transparent background.

    You can download clocks made for my skins here
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  10. #300
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    18
    Regarding the video playing feature. When you go to your directory list of all your videos, is there a way to remove the icons, so all you see is the line by line filename. Reason being:

    I have a lot of divx's that i like to play through RR, but having the huge icons makes it really tough to scroll through to find the correct one. Two additional problems to this.

    1) The search function doesn't seem to work....
    2) Some of the titles of the movies don't show up.... only partial entries.

    Example:

    Back to the Future [Ac3].avi is the file name
    only [Ac3] shows up in the list??

    I'm not sure if this is an issue where the "id3" tag for movies isn't displaying correctly. Honestly i would much rather see the filename for the movies portion then the id3 info anyways. But that just may be me. It might be designed for people who have music videos that they use through this, therefore needing the id3 info.

    Thanks!

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 01:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 12:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 09:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 01:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 07:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •