Page 59 of 318 FirstFirst ... 9495051525354555657585960616263646566676869109159 ... LastLast
Results 581 to 590 of 3172

Thread: Lsx Void 3.0

  1. #581
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    yeah, the autoswitch On you see on the main menu is for igautoswitch for IG. That really was just a debug thing that kind of got left in, you can click the label and toggle it on/off. It'll prob be removed and or replaced with something a little more discreet.

    what do you have the settings set to for igautoswitch in the options screen from inside the skin?

    not sure what the white flashes are on the gps screen, although it could be the same issue a few of us were talking about a long time ago that seemed to never have gotten resolved, where you would see a white box when you enter or leave the gps screen, the box was about one inch square. This may or maynot be what your seeing. If so im still not sure exactly what this is. Its not related to the skin though, there are quite a few people that also see this with other skins.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  2. #582
    Newbie
    Join Date
    May 2005
    Location
    Columbia, South Carolina
    Posts
    31
    Well, the flashes aren't that big of a deal. I bet it will be resolved in the next release of road runner. When I switch back from the gps screen after listening to a few songs, winamp will jump back to the song I was listening to before I entered the gps screen. for example, playing song 1...then I enter the gps....listen to the rest of 1, then 2 and 3. Next I go back to the audio menu and bam, it jumps back the middle of song 1. Is this normal? Is this skin or road runner related?

  3. #583
    Constant Bitrate symon_say's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Dominican Republic
    Posts
    117
    First off all, i was using your old LSX skin and i like it a lot, i found this one, and this is by far the best skin i have use.

    Congratulations on this excelent work.

    Now my problem, i really sucks change things in the skins, i try to use Freephone with one of the empty buttons that the skin have, the problem is i can get to the app, when i do everything the manual sais the app doesnt appear in the floder it is. Maybe i should add the app somewhere to make active or something but i have check everything and didnt find anything maybe and most possible i didnt see cause i dont know what i'm looking for.

    Could someone give some light how to set an app with the empty buttons.

    PS: i know all the skin steps, like push the button for 2 sec, then setup, bla, bla...

    THANKS A LOT
    Design [000000000-]90%
    Parts [000-------]30%
    Installation[----------]0%
    Integration[000-------]30%

  4. #584
    Newbie Eugene120's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Moscow/Russia
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by symon_say View Post


    PS: i know all the skin steps, like push the button for 2 sec, then setup, bla, bla...

    THANKS A LOT
    How about this:
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    also, run RRConfig.exe and add .exe to the file type for audio for this feature to work

  5. #585
    Constant Bitrate symon_say's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Dominican Republic
    Posts
    117
    Men, thanks a lot, i know it was a easy thing, but easy things get hard when you dont know what to do, thanks again
    Design [000000000-]90%
    Parts [000-------]30%
    Installation[----------]0%
    Integration[000-------]30%

  6. #586
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    215
    Any idea on my Qs 7 posts up? Dont want it to get buried unanswered

  7. #587
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by silv3rman View Post
    A few questions:

    Is it possible to change the "Ext App" top buttons? I can change the main screen buttons. When I hold the buttons on top of the "Ext App" screen nothing happens.

    Is it possible to remove the left and right arrow in the main screen? I want my options to be fairly limited since I dont have enough features to make all the buttons from the other screens work.

    How do you change the GPS on top to switch from km/h to mi/h. When I have my GPS Connected and run iGuidance that shows my MPH correctly but the skin doesnt seem to change.



    Amazing skin liquid_smoke. I love yours cause its the most easily customized and the graphically its beautiful.

    no the buttons on the top of Ext App are not customizable, but i do believe they have blank commands setup for them in ExecTBL.ini, i think they are something like "CUSTOMAPP1" or something like that. I never use the extapp screen so its been kind of neglected over the past releases. Do people use this screen?

    The left and right arrows can be removed very easily. Just open the skin in RRSkineditor and by default the first screen is menu.skin, thats the only one you need to edit, you'll see a bounding box around each of the arrows. Just delete the box and save. The graphic (arrows) will also not show up anymore.
    Note: by removing the bounding boxes, you will also remove the ability to go to the other 2 secondary menu screens.

    By default i believe the gps should show mi/h but if somehow yours is showing different, open RRConfig.exe and check uncheck international something under the GPS section.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  8. #588
    Emo
    Emo is offline
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    310
    Man, so many changes since 1.6.... I finally got my new carPC up and running and now I just installed the new 2.0.

    Few problems... I remember in the first one some people had a problem w/ all Buttons called AUDIO. I didnt have a problem back then but now I do. How do I get them back to what they really are?

    and the skin loads up as 800x480 so since I still havent figured out how to flash my bios and get that res, I have a line on the bottom that shows the desktop.

    Thanks

  9. #589
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Emo View Post
    Man, so many changes since 1.6.... I finally got my new carPC up and running and now I just installed the new 2.0.

    Few problems... I remember in the first one some people had a problem w/ all Buttons called AUDIO. I didnt have a problem back then but now I do. How do I get them back to what they really are?

    and the skin loads up as 800x480 so since I still havent figured out how to flash my bios and get that res, I have a line on the bottom that shows the desktop.

    Thanks
    double check the faq on the first few post for the AUDIO problem, to change the res of the skin, click the OPT button then click the text 800x480 or 800x600. But of course if you have the AUDIO problem you prob dont see the OPT button.
    Its right above the Play button and to the right.

    Make sure your RR.ini has the correct settings for the skin, no dupes etc. Worse come to worse, rename your rr.ini and redo your config. Also, since you are coming from 1.6 to 2.x make sure you have the LATEST (released) version of RR (not the current beta). One of those should fix you up.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  10. #590
    Emo
    Emo is offline
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    310
    cool... thanks a lot... I know these are small problems but I've been setting up everything and trying to get it working all day and by now I'm tired of running back and forth to my car and house...

    It gave me a few other errors but I'm sure I've missed some more setup options.

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 01:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 12:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 09:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 01:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 07:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •