View Poll Results: What GPS Program do you use?

Voters
1065. You may not vote on this poll
  • iGuidance

    607 57.00%
  • MapPoint

    56 5.26%
  • Destinator

    185 17.37%
  • Streets & Trips

    90 8.45%
  • Other

    127 11.92%
Page 97 of 376 FirstFirst ... 4787888990919293949596979899100101102103104105106107147197 ... LastLast
Results 961 to 970 of 3760

Thread: Digital FX 2.0 Transparent Released

  1. #961
    Constant Bitrate Mr_Civic's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    South Florida
    Posts
    154
    John,

    Just installed the 2.1 and even though I hadn't had any prior issues pertaining to Flash I'm happy to report that no issues arising from update.

    BTW - integrating the traffic module was just what I needed driving Dade/Broward daily.
    Alex
    Progress: 91% (Cosmetics) @ Stand Still...
    -------------------------------------------
    CarPC specs are BACK!! Edit yours today...

  2. #962
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,717
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    Thanks for all the hard work and the fast updates, John. More beer money sent!

    A couple of issues/questions:

    1. The XM skin shows up with the old blue color regardless of the background chosen. Are you planning on making that skin transparent also?

    2. Are you going to release the revised XM favorites PSD so we can change the icons around?

    3. I see that Guino has added Firefox zoom capabilities to RR. It sure would be nice if we could zoom in and out through the browser skin.
    OOPS! #1 is pRoFiTs Fault! hahahah! I made some changes to that skin, and had to put the JPG's in there so I could use the editor to see what I was doing. I forgot that one when I packaged up the release. It will be right in the next release.

    #2 Yes, I will release the ON and OFF PNG's, that will actually make it easier, no having to deal with all of the individual buttons and such. It is transparent, so just load it into Photoshop and dump the station logo's you want to use on it, and save it back as a PNG.

    #3 My plate is getting full again, It will to wait till I come back for 2nds Will look into it and see how it works. I just dont know where I would put 2 more buttons on that screen!


    As for the weather working or not, press and HOLD the GPS button on the main menu to bring up the Gas Price Finder. Then go to the weather and see if it works. If this is the case, you need to add "localdatacaptureinterval=1" to the rr.ini like I mentioned a few pages back. The "1" means the time interval in minutes that it will update your location with the GPS.

    This means when you start RR, it will be 1 minute before that information is available for the GPS weather, or the labels on the GPS Status screen. You can force the data to load by simply going to the gas price finder skin if you need to.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  3. #963
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    89
    Loving the weather maps of the usa, with the radar images which update through the gps.....any way or place that will sort out england and or europe for the same lay out which we can upload through the skin.

    This would be excellent cos you dont need the net to look at it...and the gps works well

  4. #964
    Constant Bitrate DeadlyAP1's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MA
    Posts
    207
    I got the GPS stats working fine now. For some reason Xport had reverted back to only one output. Chenged it back to two ports and it's all set! Thanks.

  5. #965
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by DeadlyAP1 View Post
    I got the GPS stats working fine now. For some reason Xport had reverted back to only one output. Chenged it back to two ports and it's all set! Thanks.

    @Muldrick, it sounds like you may be having the same issue. Based on your description everything should be working.

  6. #966
    Constant Bitrate DeadlyAP1's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MA
    Posts
    207
    Quote Originally Posted by muldrick View Post
    OK, on XPort I have input at Com3, Output Com 2 and Com 6. Run IG as alone, set port to Com 2, works fine.
    RRConfig, set port to Com 6, compass works fine.
    For some reason IG inside of RR won't work. IG works fine outside of RR.
    Probably a silly suggestion, but do you have "enable service" checked on Xport?

  7. #967
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by DeadlyAP1 View Post
    Probably a silly suggestion, but do you have "enable service" checked on Xport?
    Yes, enable service needs to be checked. That's one of the little issues that I've found with Xport. Sometimes it will enable itself, sometimes you need to manually enable it and sometimes it won't enable. Once it's enabled, though, it will stay enabled forever - rock solid. Just play with it and it'll work. If you can't get it enabled try redefining the com ports.

  8. #968
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,717
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Mr_Civic View Post
    John,
    BTW - integrating the traffic module was just what I needed driving Dade/Broward daily.
    Hahaha I just noticed that you said that I didnt know we were neighbors. I feel for you! I hate driving down there! If no one else knows, have a look at why
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  9. #969
    Variable Bitrate Zogg's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Plano, TX
    Posts
    311
    Great skin, John!

    I've been away for a while but came back just in time to try out the new version. Got most things working, but one thing that isn't is the Image Viewer. When it starts I see:

    <- BACK
    < VIEW IMAGES >

    instead of it just going to a picture. No problem, I pick VIEW IMAGES and the first image in my folder shows up. But then none of the buttons work. I can use the keyboard and it responds, but no joy with the onscreen buttons. Any idea why?

    Thanks, Z
    Zotac N630I-D-E M/B w/ Nvidia 7100, E5300 cpu, Xenarc 700IDT, M2-ATX, XP, RR & DFX 5.1.

  10. #970
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Croydon UK
    Posts
    118

    works great

    just reloaded my laptop after a crash,loaded your new version,cut and pasted add to and update to rr.ini and everying works great no flash problems no time lagging on start up which some people had 19 sec's or something,the skin actually works faster.

    jpg images for the winamp plugings jump to file work and the same for cdrip.


    i'm assuming that these will be a problem, as logic will say roadrunner had to be updated code for transparent to work so you would of thought the same for the plugins.

    i also noticed traffic button set for the states any way of changing to uk ,
    the only other problem i have is weather but i hav'nt read back in posts as of yet.

Similar Threads

  1. For those who want true 5.1 Dolby Digital and DTS
    By antimatter in forum Car Audio
    Replies: 89
    Last Post: 06-29-2007, 12:54 PM
  2. Artec T14A Mini USB 2.0 Digital HD TV Tuner
    By LESLIEx317537 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2006, 01:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •