Page 35 of 92 FirstFirst ... 25262728293031323334353637383940414243444585 ... LastLast
Results 341 to 350 of 919

Thread: Freedom Ultimate (Worklog)

  1. #341
    Newbie ali7up's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Georgia
    Posts
    39
    wow one of the best skin i have seen...great job keep it up, maybe i was reading too fast but how do i get iguidance to come inside the skin rather than opening the actual program thanks

  2. #342
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    Just setup IG in RRconfig just like in any other skin.

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  3. #343
    Newbie ali7up's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Georgia
    Posts
    39
    sorry but how would i do that?

  4. #344
    Low Bitrate bungee91's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    South of Chicago, IL
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by thanatos106 View Post
    Just setup IG in RRconfig just like in any other skin.

    Thanatos.
    Kind of off topic but does apply kinda.

    I have Iguidance setup as external and it embeds nicely, I also have Xport running and it splits it into 2 com ports, one for IG and the other for RR and the cool compass clock thingy
    Anyhow every time I load IG in RR it changes the com port I set back to some default one that doesn't work, and I get an error for no GPS connected or something like that. Before without using the splitter I left RR set to 0 and then setup IG to the correct port and it always worked great.
    Anyone else have this issue, or can say a quick way to fix it?

  5. #345
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    I remember this happening to some members and they said that editing the com port manually in the registry fix the problem.

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  6. #346
    Low Bitrate bungee91's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    South of Chicago, IL
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by thanatos106 View Post
    I remember this happening to some members and they said that editing the com port manually in the registry fix the problem.

    Thanatos.
    Interesting.. I was looking for somewhere where I could manually edit the settings for IG but didn't find much, it has to keep the setting somewhere.
    I will try and search for it, and if you happen to find it let me know. thanks

  7. #347
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    I just told you:

    Run regedit locate HKEY_CURRENT_USER go to software\inav\iguidance and there you'll find all the settings including the com port.

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  8. #348
    Low Bitrate bungee91's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    South of Chicago, IL
    Posts
    69
    Yeah I kind of got that feeling AFTER I wrote that..LOL
    Anyhow thanks, and I will continue to drink my energy drink to not be so brain dead!
    cheers

  9. #349
    Variable Bitrate Philhop's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    291
    Sorry just got the update whats the headphone thing on the audiobrowser :P
    my TURBO! Altezza!

    ATEZZA / IS200 3SGE-TURBO 6SPD MANUAL , EPIA 13000, 512 RAM W/LAN , 100GIG , GPS , TOUCH, 3X LCD, FLUSH TOUCHPAD MOUSE, SOUNDBLASTER EXTERNAL

  10. #350
    FreeDrive Creator CdRsKuLL's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    3,513
    Quote Originally Posted by Philhop View Post
    Sorry just got the update whats the headphone thing on the audiobrowser :P
    Hi m8, if its like an arrow <- then its the screensaver on/off .. this only works when you have albumart.. so, get some albumart showing, then make the button highlighted and then wait :-) about 20 seconds and you should see the middle section change :-)

    CdR

Similar Threads

  1. Freedom Skin v2.1 and PowerMate..
    By Serfio in forum Input Devices
    Replies: 5
    Last Post: 06-02-2008, 10:16 PM
  2. 2003 VW GTI Worklog!
    By pogitalonx in forum Worklogs
    Replies: 12
    Last Post: 02-12-2008, 03:03 PM
  3. cf skin freedom
    By corsab in forum RR Skins
    Replies: 3
    Last Post: 10-13-2006, 12:40 PM
  4. Streetdeck project in the worklog section...
    By Mickey21 in forum StreetDeck
    Replies: 5
    Last Post: 07-11-2006, 03:00 PM
  5. Mac Mini project in the worklog section...
    By Mickey21 in forum MacCar
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2006, 02:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •