Page 36 of 92 FirstFirst ... 26272829303132333435363738394041424344454686 ... LastLast
Results 351 to 360 of 919

Thread: Freedom Ultimate (Worklog)

  1. #351
    Newbie Lumenos's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Germany
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by CdRsKuLL View Post
    you need to install the flash right.. try installing 'shockwave player' from http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi also.. make sure you have installed rr right, not just unzipped its folder..

    CdR
    Hm ... i installed shockwave and its still not working. The colour is still black

    Everything is working without the colour ... i would crying

  2. #352
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sweden/Vaxjo
    Posts
    418
    Quote Originally Posted by CdRsKuLL View Post
    Hi m8, the playlist button switches back when you press the load button because I think you would want to load the playlist rather than editing it.. You will need to add a playlistpath= into rr.ini and also add .pls into mediatype in the music section in rrconfig, so you can see them in the folder list... unsure on your resetting of your rr.ini file, but the only reason for the beta rr was so I could use the reloadrr command on first set up, so once you have set up you can go back to the other one.
    Ahh... I thought it was .m3u that was the extension... well changed that one now anyway...

    thats what it's doing... I get a screen with "This is the first time bla bla. RR will be restarted"... going to change back to the old one then...

    Quote Originally Posted by bungee91
    Kind of off topic but does apply kinda.

    I have Iguidance setup as external and it embeds nicely, I also have Xport running and it splits it into 2 com ports, one for IG and the other for RR and the cool compass clock thingy
    Anyhow every time I load IG in RR it changes the com port I set back to some default one that doesn't work, and I get an error for no GPS connected or something like that. Before without using the splitter I left RR set to 0 and then setup IG to the correct port and it always worked great.
    Anyone else have this issue, or can say a quick way to fix it?
    try and set the IG comport below 10... It seems to have some problems with 2 digit comports...

    Cdr. any chance of getting some IG variables into the GPS settings screen... like pauseonvoice and so on...
    Swedish site for CarPC's
    http://www.bilpc.info

  3. #353
    FreeDrive Creator CdRsKuLL's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    3,498
    Quote Originally Posted by Naesstrom View Post
    Ahh... I thought it was .m3u that was the extension... well changed that one now anyway...

    thats what it's doing... I get a screen with "This is the first time bla bla. RR will be restarted"... going to change back to the old one then...



    try and set the IG comport below 10... It seems to have some problems with 2 digit comports...

    Cdr. any chance of getting some IG variables into the GPS settings screen... like pauseonvoice and so on...
    Hi m8, no idea how IG works, but if let me know what you want I will add it

    CdR

  4. #354
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sweden/Vaxjo
    Posts
    418
    Quote Originally Posted by CdRsKuLL View Post
    Hi m8, no idea how IG works, but if let me know what you want I will add it

    CdR
    I was thinking of the parts that's integrated in RR...

    ignative=true|false
    gpstime=true|false
    gpsusadate=true|false
    igautosw=true|false
    gpsonvoice=true|false
    pauseonvoice=true|false
    lastscreenswitchtime=[0-30] in seconds.

    would be nice to change this from within the skin just like some of the other optins u have in the config area!
    Swedish site for CarPC's
    http://www.bilpc.info

  5. #355
    Variable Bitrate GF-ler's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    germany
    Posts
    342
    Quote Originally Posted by Lumenos View Post
    Hm ... i installed shockwave and its still not working. The colour is still black

    Everything is working without the colour ... i would crying

    copy all around ROADRUNNER in Main-Folder PROGRAM FILES. never split them in different folders.
    i had the same problem. ROADRUNNER and all .ini files where installed in folder PROGRAMME
    and all other stuff ... skins, weather aso. in folder PROGRAM FILES.
    ROADRUNNER change the new colours in your rr.ini file but cant read them if its another folder than PROGRAM FILES.
    with this new install it runs perfect.

    see post 329 in this thread..

  6. #356
    Newbie Lumenos's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Germany
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by GF-ler View Post
    copy all around ROADRUNNER in Main-Folder PROGRAM FILES. never split them in different folders.
    i had the same problem. ROADRUNNER and all .ini files where installed in folder PROGRAMME
    and all other stuff ... skins, weather aso. in folder PROGRAM FILES.
    ROADRUNNER change the new colours in your rr.ini file but cant read them if its another folder than PROGRAM FILES.
    with this new install it runs perfect.

    see post 329 in this thread..
    This works perfecty ... i copied the Ultimate Folder under the RoadRunner Skin Folder and its works ... thanks a lot

  7. #357
    Newbie Mattlocked's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Madrid/Spain
    Posts
    51
    Hi!...

    I just tried to download the skin and the site seems to be down for some reason related to account suspension. Is there any mirror or alternative location where i can grab the files from?...

    Thank you so much and keep up the good work.

    Matt.

  8. #358
    FreeDrive Creator CdRsKuLL's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    3,498
    Quote Originally Posted by Mattlocked View Post
    Hi!...

    I just tried to download the skin and the site seems to be down for some reason related to account suspension. Is there any mirror or alternative location where i can grab the files from?...

    Thank you so much and keep up the good work.

    Matt.
    Yeah I just spotted this, complete idiots.. I have called them and it should be back up within the hour.. needless to say I will be looking for a new host this week.. dont use ukhosts there complete tossers :-)

    CdR

  9. #359
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Hi CdR,

    When you looking to release the Browse By Album Art skin. Is it going to be part of the 0.4 release?

    Looking forward to testing it out....

    Cheers

  10. #360
    FreeDrive Creator CdRsKuLL's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    3,498
    Quote Originally Posted by ger_uk View Post
    Hi CdR,

    When you looking to release the Browse By Album Art skin. Is it going to be part of the 0.4 release?

    Looking forward to testing it out....

    Cheers
    yeah should be m8, soon next couple of days.

    CdR

Similar Threads

  1. Freedom Skin v2.1 and PowerMate..
    By Serfio in forum Input Devices
    Replies: 5
    Last Post: 06-02-2008, 09:16 PM
  2. 2003 VW GTI Worklog!
    By pogitalonx in forum Worklogs
    Replies: 12
    Last Post: 02-12-2008, 02:03 PM
  3. cf skin freedom
    By corsab in forum RR Skins
    Replies: 3
    Last Post: 10-13-2006, 11:40 AM
  4. Streetdeck project in the worklog section...
    By Mickey21 in forum StreetDeck
    Replies: 5
    Last Post: 07-11-2006, 02:00 PM
  5. Mac Mini project in the worklog section...
    By Mickey21 in forum MacCar
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2006, 01:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •