Page 82 of 92 FirstFirst ... 327273747576777879808182838485868788899091 ... LastLast
Results 811 to 820 of 919

Thread: Freedom Ultimate (Worklog)

  1. #811
    Low Bitrate ephect's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    100
    Quote Originally Posted by treetop777 View Post
    Outstanding! Gave up on trying to fix that one. Thanks for sharing.
    ah no probs glad to have a lil input in refining this kickass skin

    was happy to finally get it working.. took a while screwing round with settings, n happy to help out for sure!

    might see if theres anything else i can have a crack at

  2. #812
    Low Bitrate ephect's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    100
    OK ppl, another fix/setting

    Got DVD working fine using powerdvd, and i've moved the Radio from the first screen (i dont use it) and put DVD in its place, so its on the first page, button 3.

    Change or Add the below line in menu.txt
    &mainbut3=DVD@icons\dvd.png@LOAD;powerdvd_player.s kin;C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\powerDVD.exe;DVD&

    NOTE: &mainbut3 is the button location


    this will work the same for windvd, just change the location

    PS this may have been covered before, cant seem to find it.

  3. #813
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    165

    album art

    Excellent stuff, That is one more of my problems solved as well,thanks.Got any ideas on getting browse by art working,got screensaver etc working good.

  4. #814
    Low Bitrate ephect's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    100
    millsy, sounds like your running an old version of FU.. on mine its working perfectly, and i havent modified anything to do with browse by art..

    When you click on AUDIO, do you have a button towards the bottom that says visual? if not, you have an old version.

    sorry mate, thats ill i have soo far.. maybe shoot me some more info on ur setup

  5. #815
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    165
    Thanks for the info as far as the browse by art goes i did have it working for a minute then my comp. took a major dump, i must have fluked it before but i cant get it happening again all i can manage is this,I suspect it is something silly i havent done.Im still trying to get my head around a flash skin,there are a few things i would like to do,mostly change the silver to black and all the writing to Green for night skin and White for day skin.
    Hopefully i can get the browse by art to work again i have real trouble reading the album list on the move.
    thanks for the help.
    Attached Images Attached Images  

  6. #816
    Low Bitrate ephect's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    100
    hrmm, coz u've cut off the bottom bar, its a lil hard to check if u have the latest version, which its probably what its gonna come down to..

    this is what mine looks like, and there are a few pics showing the bottom button.. let us know ur thoughts.
    Attached Images Attached Images   

  7. #817
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    165
    I do have the vis button bottom left of screen,i have the j line in every screen that has art maybe there is one thet doesnt show art that needs the j line. here is a full screen of browse by art
    Attached Images Attached Images   

  8. #818
    Low Bitrate ephect's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    100
    hrmm thats strange, didnt mean to doubt you champ

    i've attached my audio_browser1.skin, but had to rename the extension so i could post it, just rename from .txt to .skin. rename yours to "audio_browser1.skin.old" and paste mine in there and see if this fixes it, if not, post up urs, n i'll have a squizz\

    will get to the bottom of this

    12:37am EDIT: posted the wrong file, have now corrected this
    Attached Files Attached Files

  9. #819
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    165
    im afraid that didnt work either,did yousr work straight out of the box? if so then i probably should download a new one maybe i stuffed something up playing around with it, i notice you dont have the j line in your audio browser 1 skin file, which file have you got it in?

  10. #820
    Newbie
    Join Date
    May 2007
    Posts
    20
    Just curious millsy, are you using embedded cover art or art organized in your music folders?

Similar Threads

  1. Freedom Skin v2.1 and PowerMate..
    By Serfio in forum Input Devices
    Replies: 5
    Last Post: 06-02-2008, 09:16 PM
  2. 2003 VW GTI Worklog!
    By pogitalonx in forum Worklogs
    Replies: 12
    Last Post: 02-12-2008, 02:03 PM
  3. cf skin freedom
    By corsab in forum RR Skins
    Replies: 3
    Last Post: 10-13-2006, 11:40 AM
  4. Streetdeck project in the worklog section...
    By Mickey21 in forum StreetDeck
    Replies: 5
    Last Post: 07-11-2006, 02:00 PM
  5. Mac Mini project in the worklog section...
    By Mickey21 in forum MacCar
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2006, 01:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •