Results 1 to 9 of 9

Thread: .png problems

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    7

    .png problems

    for some reason I am having a problem with any skin that uses png files for transparency. Road Runner wont display the menu at all, instead I get some random black and pink shape... normally in the form of a rectangle. Is there something I need to turn on or install to get png files and transparency to work?


    Thanks for any help!

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Make sure you have GDIPlusWrapper.dll and register it with:
    regsvr32 GDIPluswrapper.dll

    Then make sure you have fastmode=-1 in RR.INI
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    24
    Hello All,

    I am having the same issue with transparent skins. I have tried the above metioned solution but still am unable to show the skin. I am using the crystal silver skin. I picked my backround but still no buttons are shown only when i cross over them with my mouse does the highlighted buttons show. Please help. Please let me know what other information i can provide. Thank you in advance for your help.

  4. #4
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    Set your background path in rr.ini ?

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    24
    yes this has been done. cant see anything skins with .png's only jpg. Thoughts? Thank you for you help

  6. #6

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    24
    my apologies i have looked at the rrconfig and cannot find anything that will allow me to use .pngs. I am probably overlooking something but nothing jumps out at me. thank you so much for all the feedback. any help is greatly appreciated. Thank you.

  8. #8
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Quote Originally Posted by ccisat1rxp View Post
    my apologies i have looked at the rrconfig and cannot find anything that will allow me to use .pngs. I am probably overlooking something but nothing jumps out at me. thank you so much for all the feedback. any help is greatly appreciated. Thank you.
    Your background is not set right, go into the skin.ini and make sure the path to the background folder is right:

    BACKGROUNDPATH=C:\Program Files\Road Runner\skins\CrystalSilver\backgrounds
    BACKGROUND=C:\Program Files\Road Runner\skins\CrystalSilver\backgrounds\Fibra_Carbo nio_2.jpg

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    24
    Thank you treetop777 this did the trick. Thanks to everyone else who gave me advice. Most appreciated.

Similar Threads

  1. Replies: 33
    Last Post: 03-28-2008, 03:18 PM
  2. any known problems running under bootcamp
    By Ryan711 in forum MacCar
    Replies: 11
    Last Post: 09-13-2007, 04:00 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 08-13-2007, 04:18 PM
  4. Harddrive problems (booting)
    By Axxess in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 05:13 PM
  5. Dell Inspiron 8200 & Lilliput TS problems?
    By bkpsu in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2004, 02:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •