Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: Problem with changing skin colors in Digital 2.0 FX

  1. #11
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979

    i could of

    Quote Originally Posted by Dougw133 View Post
    Alright, I'm not sure why but i got it working. Since the setup on my laptop was working I overwrote the CARPC RR.INI with the one from my laptop and it worked fine. I slowly began to add changes (such as iGuidance etc..) and it still is working fine. So I am really not sure what happened.
    been 1 letter or \ in the wrong place or something simple but missable at least its working now
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

  2. #12
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Yeah, when I get more time I will print them and compare them to see if I can't find something.

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    46
    I am having the same problem except I don't actually get an error message. When I click "change skin color" within the skin rr locks up. Nothing else locks up, the music keeps playing and I can ctrl+alt+delete out of rr without a problem.

    I've uninstalled and reinstalled rr and the Digital 2.0 FX skin multiple times.

    Anymore suggestions?

  4. #14
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Yeah I never got an error either. It just locked and I either had to CTR ALT DLT or reboot manually. I said mine worked now but I tried it today and it once again locks up

  5. #15
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Have we any thought or resolution yet?

  6. #16
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Quote Originally Posted by Dougw133 View Post
    Well, I loaded everyhthing up exactly the same on my laptop and it worked like a dream. Even a fresh install of everything, RR/DFX on my CARPC didn't make a difference. It still hangs, and I have to reboot. I can't figure it out. Both are on XP Pro SP2, and my laptop has equal ram, only a much faster processor. Who knows??
    Posting the laptop RR.ini vs. the carPC RR.ini is one step towards figuring out why RR locks up.
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  7. #17
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    I have compared the two ini. files. The only difference is "iGuidance". Anyone else with this problem running iGuidance?

  8. #18
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    I once again copied my laptop INI to the Carputer and woala. It worked and the skins changed flawlessley. Now, I added I guidance to the mix, and it still works. I am going to check it daily, it seems to happen after a few days...Weird huh?

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Edmonton, AB, Canada
    Posts
    4
    Hey guys, I was having the same problem and found that if I changed my picture path to the same as my background path everything started working. I can now change my picture path without having rr crash but backgrounds will follow the picture path. Not sure if this helps, try it out, maybe it's just my config.

  10. #20
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Calatin View Post
    Hey guys, I was having the same problem and found that if I changed my picture path to the same as my background path everything started working. I can now change my picture path without having rr crash but backgrounds will follow the picture path. Not sure if this helps, try it out, maybe it's just my config.
    I was faced with the same issue, I read it as a fix in one of my searches and like you it fixed that problem. I am so pleased with this skin. It is how I actually came about finding this site. I seen a youtube video with this frontend and thought it was amazing. Hence me finding this site. We'll worth the research i have put into getting everything working.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Chuck's Skins lots of pics Update 7-16-07
    By Chuck in forum RR Released Skins
    Replies: 297
    Last Post: 11-10-2011, 07:22 PM
  2. Holux GPS Trouble
    By mangus580 in forum StreetDeck
    Replies: 34
    Last Post: 11-26-2007, 08:56 PM
  3. "Avic'ted" - Pioneer Styled Skin
    By monkeyracer in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 10-19-2007, 10:08 AM
  4. TO ALL SKINNERS (read this)
    By jeep642 in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2007, 11:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •