Page 21 of 41 FirstFirst ... 111213141516171819202122232425262728293031 ... LastLast
Results 201 to 210 of 408

Thread: Teknik v1.0 & v2.0 - RELEASED ...

  1. #201
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979

    9 times out of 10

    Quote Originally Posted by Xoxol View Post
    I love the v2 of this skin, but here is my problem. After installing the latest version on RR, Teknik2 skin doesn''t work properly. The background doesn''t load at all and all the buttons load only after I scroll over it... Don;t know what''s that ( Anyone else has this problem?
    its your background path, check rr.ini,and the skin.ini make sure they are pointing at the backgrounds folder, this will be my 1st start.
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

  2. #202
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    47
    damn... I new about rr.ini editing but didn''t know about skin.ini.
    Editing skin.ini helped. Thanks a lot!

  3. #203
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    You need to open the file called "RR.INI" and look for a line "background=" and change it to be "backgroundpath=". this should point to the directory where all of your background images are located ...

    If you are using a default RR install, this would be (for TEK2)
    c:\program files\roadrunner\skins\teknik2\backgrounds\

    hope this helps.
    valheru
    -------------------------------
    The TEKNIK Family ... Teknik 1 & Teknik 2, Teknik T-3, Teknik v4.0, Teknik-X.

  4. #204
    FLAC muldrick's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    South-Central PA
    Posts
    1,241
    Quote Originally Posted by Valheru View Post
    Make sure that your RR.INI setting for the background path is correctly called "backgroundpath", and not "background". This is required to make the background selector work correctly. Needs manually editing of the RR.INI file.
    Are you talking about this section?

    [Skins]
    skinpath=C:\Program Files\Road Runner\Skins\Teknik2\
    nightskin=C:\Program Files\Road Runner\Skins\Teknik2\
    transition=-1
    background=To set path, Click --->
    TransitionTime=0.2
    I'm getting this (image below) and when I wave the mouse over the screen, images appear.
    Attached Images Attached Images  
    AtmosUSA.biz, E-Cig Mods
    "A great smoking alternative"

  5. #205
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    yes indeed ...

    change the line that is

    background=To set path, Click --->

    to be this line

    backgroundpath=c:\program files\roadrunner\skins\teknik2\backgrounds\

    and then you need to find the file called "skin.ini" which is in the "Teknik2" folder. In there there should be a line that says ..
    BACKGROUND=C:\Program Files\RoadRunner\Skins\Teknik2.2\Backgrounds\\Vist a1.jpg

    This will then have a background image set for TEK skin ... and then you'll be able to change the background from Config -> skin Settings -> backgrounds inside the skin.

    If you want to add new background images, save them to the folder c:\program files\roadrunner\skins\teknik2\backgrounds

    Images should be 800x600 or better quality.

    ... valheru.
    -------------------------------
    The TEKNIK Family ... Teknik 1 & Teknik 2, Teknik T-3, Teknik v4.0, Teknik-X.

  6. #206
    FLAC muldrick's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    South-Central PA
    Posts
    1,241
    Cool, got it, with some changes:

    backgroundpath=c:\program files\road runner\skins\teknik2\backgrounds\

    (added the space between Road Runner. Like road<space>runner.

    And:
    BACKGROUND=C:\Program Files\Road Runner\skins\Teknik2\Backgrounds\Vista.jpg


    Thanks for your help.
    AtmosUSA.biz, E-Cig Mods
    "A great smoking alternative"

  7. #207
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    glad to have it working for you ...
    -------------------------------
    The TEKNIK Family ... Teknik 1 & Teknik 2, Teknik T-3, Teknik v4.0, Teknik-X.

  8. #208
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    France/Paris
    Posts
    28
    Hi Valheru,
    Is it possible to use an external GPS ?
    I use Sygic Drive and it does not load in your skin.
    Thanks in advance

  9. #209
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    yes indeed TEK2 will support external GPS.

    Firstly, you need to configure RR to use the GPS menu.
    Once you've done that, you will need change a line in the file ExecTBL.ini as follows ..

    "GPSDEST","LOAD;Destinator.skin;Sat Nav;c:\car\destinator\destinator.exe;Destinator"

    change the "c:\car\destinator\destinator.exe" to be the path of your GPS program and then change the ";Destinator" be be the window name of your GPS program window - leave in the ";".

    you will also need to change the file "Destinator.skin" line that reads ..
    A01,0,60,800,540,000,"Destinator"

    and change "Destinator" to be the name of your GPS program window.

    Now after all this, when you press SatNav on the TEK2 menu, you should get the GPS menu. Now if you select Destinator, your GPS program should work. Pressing anywhere on the top black bar of the GPS screen will return to the TEK2 menu.
    -------------------------------
    The TEKNIK Family ... Teknik 1 & Teknik 2, Teknik T-3, Teknik v4.0, Teknik-X.

  10. #210
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    France/Paris
    Posts
    28
    Thanks I'll try this tonight And let you know if this help.
    Do you plan updates on this skin?

Similar Threads

  1. GATSO Hunter v1.0
    By Engram in forum Software & Software Development
    Replies: 31
    Last Post: 03-17-2008, 01:31 PM
  2. Rc2 Without Progress Bar???
    By coucouillu in forum Centrafuse
    Replies: 35
    Last Post: 08-11-2006, 03:49 PM
  3. moto e815.. some progress but more questions!
    By Sonicxtacy02 in forum PhoneControl
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2006, 04:00 PM
  4. Progress meter not showing
    By Meelobee in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2005, 01:20 PM
  5. GPSSecure V1.0 ToDo Checklist
    By xBrady in forum GPSSecure
    Replies: 3
    Last Post: 06-03-2005, 11:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •