Page 35 of 41 FirstFirst ... 2526272829303132333435363738394041 LastLast
Results 341 to 350 of 408

Thread: Teknik v1.0 & v2.0 - RELEASED ...

  1. #341
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Illinoise
    Posts
    68
    !!! Success !!! well sort of.....


    I got GMPC to open in the destinator skin. However, GMPC defaults to the top of the screen upon opening. Is there a setting in the destinator.skin file that needs to be changed for it to default open to just inside the window that is 800 x 420. ( I have GMPC resixed to exactly that size, so it would fit just right in there.

    I also figured out that it has to be opened in that Destinator skin in order for the Teknik buttons to continue to work. If you try to use GMPC as an external gps prog, it no likey.

    Still having no luck with the volume control.

    Going to try an older version of Winamp.

  2. #342
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    open the skin in skin editor and chnage the App area line ""Axx,xx,xx,xx,"
    to where you want it should do the trick.

    winamp ver 2.95 or 5.13 have been tested here i think Val tested with 5.13

  3. #343
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    Quote Originally Posted by SpecialEd View Post
    The volume control only "works" - the percent changes, but the actual sound I hear from my speakers remains the same, when I change the control from "master" to "all lines"

    ?wtf?


    Any help?
    it sounds to me like the WinAmp volume is set to a very low value. If you open winamp on it's own without RR running what is the volume set to ?
    You should have winamp vol set to between 85% and 95%, and then run RR and when you change the master volume the sound levels should change too.

    and as for the GMPC ... open the file "destinator.skin" in notepad and change the line ..
    A01,0,60,800,540,000,"Destinator"
    to be this line
    A01,0,80,800,420,000,"xxx" ... where xxx is the Window name for the GMPC window.

    The will then embed GMPC into an 800x420 window at the bottom of the screen ...
    -------------------------------
    The TEKNIK Family ... Teknik 1 & Teknik 2, Teknik T-3, Teknik v4.0, Teknik-X.

  4. #344
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    73
    in my system show like this...

    how to fix?
    Thanks for any help in advance.

    tangkas_baru
    my car pc: http://www.flickr.com/photos/tangkas_baru
    Attached Images Attached Images  

  5. #345
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    check posts #200 -> #207 on page 14 of this thread, it shows in there what you need to do to get the backgrounds working. if you're still stuck after that let me know !.

    valheru.
    -------------------------------
    The TEKNIK Family ... Teknik 1 & Teknik 2, Teknik T-3, Teknik v4.0, Teknik-X.

  6. #346
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    73
    success... thanks a lot

    tangkas_baru

  7. #347
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Illinoise
    Posts
    68
    Tried Winamp 5.13, and tried setting the volume at 85% 90% and 95%. Still having the same volume problem. Give me some time, I will post what my ini file looks like... maybe there's some poo poo in there from my fiddlin'

  8. #348
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    if you run winamp on it's own - not with RR running - can you hear the song playing ?
    -------------------------------
    The TEKNIK Family ... Teknik 1 & Teknik 2, Teknik T-3, Teknik v4.0, Teknik-X.

  9. #349
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Illinoise
    Posts
    68
    Yes, there is sound, but the volume control in the skin has no effect on the volume of the song playing. If I set RRconfig to "All Lines" songs will play, I can hear music, and the volume percentage changes as it should in the volume menu, however, the changing percentage has no effect on what volume of music I am hearing. If I change RRconfig to Master or CDAudio, I get no change in percentage or volume.

    Trying to figure out if this is a RR or skin issue. It seems like for some reason, the controls are just not mapping to the master volume.......


    Installed Winamp 2.95, still having the same problem.......

  10. #350
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    Did you register the Winamp.dll in the RR Folder ?

Similar Threads

  1. GATSO Hunter v1.0
    By Engram in forum Software & Software Development
    Replies: 31
    Last Post: 03-17-2008, 01:31 PM
  2. Rc2 Without Progress Bar???
    By coucouillu in forum Centrafuse
    Replies: 35
    Last Post: 08-11-2006, 03:49 PM
  3. moto e815.. some progress but more questions!
    By Sonicxtacy02 in forum PhoneControl
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2006, 04:00 PM
  4. Progress meter not showing
    By Meelobee in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2005, 01:20 PM
  5. GPSSecure V1.0 ToDo Checklist
    By xBrady in forum GPSSecure
    Replies: 3
    Last Post: 06-03-2005, 11:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •