Page 9 of 41 FirstFirst 12345678910111213141516171819 ... LastLast
Results 81 to 90 of 408

Thread: Teknik v1.0 & v2.0 - RELEASED ...

  1. #81
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    32
    I dont see any talk of XM screens in this skin, do they exist? I cant download it to try it out yet.

  2. #82
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    I don't see the links to download - am i going blind?

  3. #83
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    For some reason I'm having problems updating the .rar files on post #1 of this thread. They were deleted yesterday and since then I cannot upload new ones ... apologies for this, but once I get this sorted out I'll re-post the .rar files for Teknik1, Teknik1-RED and the current version of Teknik2.

    At present no support for XM - it's not really available over here I think ... however once I get all the other parts completed if someone would like to help me design an XM / Sirius sat radio screen for the Teknik skins that I'll gladly add them. I did this for IG4 support which is abount to be released - once I can get this thread to accept my .RAR files.

    Stay posted for the updated file ... hopefully soon !

  4. #84
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233

    This is only a test

    Testing, testing..
    Attached Files Attached Files

  5. #85
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738

    wow.. u guys rock..

    toptree777's iguidance works perfect.. Love it.. Thanks.

    I have a couple of minor issues
    1st, for some reason the audio controls on the bottom left of iguidance view doesn't display right.. it displays some numbers instead... weired... didn't have that problem with my desktop but with my UMPC, it doesn't display right... hmm..

    2nd, i don't know if i am the only one having this problem. the volumn control is stuck at 50% and down up buttons don't seem to do anything with my clickings, stays at 50% all the time.. It was working at first for a while, but i think after installing iguidance, I am having this problem.. perhaps some conflict with iguidance?

    oh yeah.. one more thing... sorry ^^ the tag editor for me doesn't work.. only comment field is working now. I did exactly what readme file said. the popup says its writing, but after it's done, no info's updated... so, any clue?

  6. #86
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    To change those numbers into symbols install the "Webdings" font.

    Not sure what the problem is with the volume - mine work fine. You might want to check RRConfig and see if the volume is mapped to the "Master" volume (as most folks do).

    Somebody had the same problem earlier in the trhead about TagEditor, i think they fixed it by registering the .dll or something. Look for post a couple pages up.

  7. #87
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    thanks. the font is there already... i went on and installed one from my desktop anyway but, it still didn't fix it. perhaps other font? Man.. maybe running xp korean might be the problem... that's the only difference i can think of.. cuz i noticed date on top is also looking funny... displaying like 007-12-1... damn...

    about that volumn thing, it fixed it by itself right after i played with tag editor... i did what you suggested.. didn't fix the tag problem but fixed volume one.. I am happy ^^ ...

  8. #88
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Quote Originally Posted by brandensin View Post
    thanks. the font is there already... i went on and installed one from my desktop anyway but, it still didn't fix it. perhaps other font? Man.. maybe running xp korean might be the problem... that's the only difference i can think of.. cuz i noticed date on top is also looking funny... displaying like 007-12-1... damn...

    about that volumn thing, it fixed it by itself right after i played with tag editor... i did what you suggested.. didn't fix the tag problem but fixed volume one.. I am happy ^^ ...
    Try this font courtesy of MonkeyRacer
    Attached Files Attached Files

  9. #89
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    The audio control icons use both the "Webdings" and "Windgings" fonts. As far as I know both are standard with XP.

    Not sure why the vol stopped working. perhaps as treetop777 mentioned check your config files.

    I've changed the way the tag editor works on the skin. In the next release if you "click" the text associated with the tag it will edit the tag .. so to edit the artist tag, "click" the word artist on the screen. it has something to do with which RR places "in front" buttons or labels. Sometimes it works othertimes it doesn't. This new way will work every time. but make sure you have the dll's registered and the exe and dll files are file in the RR folder.

    Hopefully I'll have new versions available on this thread on monday morning GMT ... so check back then.

  10. #90
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Bump for Teknik1.1-Red

Similar Threads

  1. GATSO Hunter v1.0
    By Engram in forum Software & Software Development
    Replies: 31
    Last Post: 03-17-2008, 12:31 PM
  2. Rc2 Without Progress Bar???
    By coucouillu in forum Centrafuse
    Replies: 35
    Last Post: 08-11-2006, 02:49 PM
  3. moto e815.. some progress but more questions!
    By Sonicxtacy02 in forum PhoneControl
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2006, 03:00 PM
  4. Progress meter not showing
    By Meelobee in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2005, 12:20 PM
  5. GPSSecure V1.0 ToDo Checklist
    By xBrady in forum GPSSecure
    Replies: 3
    Last Post: 06-03-2005, 10:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •