Results 1 to 8 of 8

Thread: LSX Void Error

  1. #1
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    222

    LSX Void Error

    First off i would like to say this is a great skin.

    I have just installed it and havent had much time to play around with it, but i am receiving an error.

    I have attached a pic of the errors from the audio menu.

    Once the skin loads and i click on 'Audio' from the main menu. Once i am in this menu and click on Up Directory i receive the first error. When i click on Down directory i receive the second error.

    I am sure its something i am doing wrong.

    Also, if there are any other bugs or fixes that i should be aware of that would be great. I am using version 3.2



    UPDATE:

    The solution to this fix was to install winamp version 5.13 instead of an earlier release. Once this was done i had no problems with the directory button on the audio screen.

    I also made sure that rr.ini was pointing to the correct music directory and made sure i hade the correct directory structure in my music folder.

  2. #2
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    92
    Do you have winamp 3.15 or earlier installed and set in RR Config?

  3. #3
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    222
    Quote Originally Posted by mnickolson View Post
    Do you have winamp 3.15 or earlier installed and set in RR Config?
    I have winamp version 3.0 installed and pointing to that directory in rr config.

    What are the requirements to run lsx void 3.2?

    Also, does anyone know how to embed FreeFone into LSX Void 3.2?? Not sure exactly how?

  4. #4
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    222
    BUMP..

    I am still getting the above mentioned errors.

    Any help would be appriciated.

  5. #5
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    your original helper probably meant winamp 5.13; try installing that version (5.13)

    You would probably also get better response if you posted in the LSX Void thread..

  6. #6
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    use winamp 5.13 (not 3) and make sure you have your music path setup in rr.ini
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  7. #7
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    222
    Thanks for your help everyone.

    I have managed to get this problem resolved.

  8. #8
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    also, all bug fixes are posted on the first post of the skins thread, as well as any updates etc.

    also, for future reference for anyone else having the same problem. What was the fix
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

Similar Threads

  1. Virtual Earth cache builder? Or even gps simulator to make it cache?
    By thepunkerguy in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 183
    Last Post: 08-28-2008, 09:58 PM
  2. MCI error 261 and 263
    By genesis66 in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-2007, 02:59 PM
  3. Headunit (Linux/Windows CarPC frontend) + initial screenshots
    By NoPistonPC in forum Other Cool Front Ends
    Replies: 321
    Last Post: 08-24-2007, 03:57 PM
  4. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 10:55 PM
  5. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 07:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •