Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: How do you guys deal with RR. Many problems. HELP

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    267

    How do you guys deal with RR. Many problems. HELP

    I swear I hate thsi program with a passion. I have RR installed on my laptop, getting everything squared away for when I move it to my car but it never wants to work right. It's been working ok for some time today.

    I opened it this morning to show a co worker, then close it. Then try to reopen it and I get nothing. Just a little black up and down bar. So I look into things and my rr.ini file is pretty much blank. There are only 2 lines of stuff on there. So I copied all the text from my friend. Put it all in there and it still won't work. So I set debug to true and ran it again. Nothing. This is what the debug says:

    10/10/2008 9:49:14 AM:
    10/10/2008 9:49:14 AM: Start -- Version: 9/23/2008
    10/10/2008 9:49:14 AM: Master Vol: Volume Control/4
    10/10/2008 9:49:14 AM: GetLineControl Failed: 401
    10/10/2008 9:49:14 AM: No Treble Support
    10/10/2008 9:49:14 AM: GetLineControl Failed: 401
    10/10/2008 9:49:14 AM: No Bass Support
    10/10/2008 9:49:14 AM: Source: Wave=&H1008/1
    10/10/2008 9:49:14 AM: Source: SW Synth=&H1004/2
    10/10/2008 9:49:14 AM: Source: CD Player=&H1005/3
    10/10/2008 9:49:14 AM: Source: PC Speaker=&H100A/4
    10/10/2008 9:49:15 AM: Error loading plugin: Motionlock (ActiveX component can't create object)
    10/10/2008 9:49:15 AM: Error loading plugin: MOVIETIMES (Automation error
    The specified module could not be found. )
    10/10/2008 9:49:15 AM: General.ini not found.
    10/10/2008 9:49:15 AM: CheckResume: ResumeMusic=0 WasRadio=0


    ----------------------
    It's like RR or the digitalFX 3.0 skin like to delete files and move **** around on it's own.

    Also when I go into task manager there is a Netcheck.exe file running everytime I open RR, is this normal?

    Anywho how do I fix this problem?p

  2. #2
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    no general.ini means you have an invalid skin file path ..or whatever skin you're attempting to use doesnt have a general.ini. Check your skin path in rrconfig. And for what its worth you problem has NOTHING to do with anything moving any files or something random. Its very basic.

    netcheck is a program that dfx uses to check for internet
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    267
    Netcheck isn't even running when I open RR now. And how is the skin file not vaild, I never changed it.
    Something changed since I closed it and re-opened it.

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    267
    Got it working, not sure what happened, but the location for the skin changed by itself.

    Also I can't get the video to work. I set the path and when I go to browse on RR there is nothing. Did I forget to set it up with something?

  5. #5
    Constant Bitrate mstaedt's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    164
    I had nearly the exact same problem last week. Everything was fine, then one day I go to start RR and all I had was a bar - about 1/4" wide and 600 pixels high. I switched back to BMV2 skin which still worked. Luckily I had backed up my entire Road Runner folder onto a portable hard drive just a few days previous. I ended up recopying the whole thing back onto my laptop and was back up and running after reconfiguring a few things.

    I don't have an answer for you, I just wanted to you to know you weren't alone.
    --------------------------------
    Project completed! (almost)

    My Truck as featured in Custom Classic Trucks magazine.

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    267
    I knew I couldn't of been the only one. I also lost all the setting to each folder for pics and stuff. I had the folder for my video,music and pics selected. Now I reselected them and when I got to either of those in RR it shows nothing. What gives?


    Edit: got it figured out. Had to install winamp.

  7. #7
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    267
    I can play a movie no problem but how in the world do I play music?
    I double click a song and it brings me to another screen. I click on a song once and hit play and it does nothing.

  8. #8
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,585
    I wonder if the OS is not shutting down properly and when rebooting reverts back to an older restore point.

  9. #9
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    267
    Somehow I got the music to play. Now my question is when the music is playing it displays a picture, which happens to be the only picture file I have on my desktop. How do I change this? Or can I have it scroll around?
    Also is there some place in the rr config to let me pic a folder for pictures? I go to pictures and get a blank screen.

  10. #10
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,585
    The picture will normally be the album cover that is in the same folder that the songs from that album are in, if you have no picture in that folder it takes one from a folder above, and so on.

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Few problems Im having with RR,......Easy to fix if you know how?!
    By MrSkipsey in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2008, 09:31 AM
  2. Can anyone help me with my RR problems?
    By mad212 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 01-28-2008, 02:39 PM
  3. problems with RR and windows ME.
    By vagabondo in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 11-27-2006, 05:20 PM
  4. Problems playing DVD with RR 03-08-05
    By Passe in forum RR Bug Tracker
    Replies: 8
    Last Post: 06-24-2006, 12:36 PM
  5. RR Interchange - Update RR via a USB Media Stick
    By Gobby in forum Road Runner
    Replies: 60
    Last Post: 10-04-2005, 04:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •