Results 1 to 6 of 6

Thread: Slider images

  1. #1
    Maximum Bitrate fixerofallthing's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    769

    Slider images

    I am trying to use 2 different sets of images for separate sliders. One set for battery in TPMS and one set for sat signal in XM. I cannot seem to be able to get both to work. It is one or the other. Which ever images are in the SLIDER_BATTERY folder are the images are used. I tried specifying a path to the correct images but RR continues to use the images in the SLIDER_BATTERY folder.

    I tried this for a folder named slider_XM and the gif images inside it. Also tried slider_signal. The folders are in the skin folder of the selected skin.

    Code:
    "slider_XM\slider_*.gif"
    Any help would be appreciated.

    I am using the January version of RR (1/1/2010)
    running Carwings Lite skin
    Windows 7 64-bit and 32-bit
    The Car 2005 Scion xB

    The Truck 2004 GMC Canyon

  2. #2
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,617
    Folder should be in the skin you are using folder.


    Also post the whole slider lines for both sliders.

  3. #3
    Maximum Bitrate fixerofallthing's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    769
    I have the images in the skin folder I am using. (Sorry posted wrong location before. fixed)

    with this skin code.
    XM skin
    Code:
     
     
    S03,5,84,49,20,62,103,70,20,H,01,"slider_signal\slider_*.gif",015,"XMSAT","Sat Signal"
    TPMS skin
    Code:
    S01,559,77,47,34,559,77,47,34,H,01,"",0,"TMS_BATTERY_RR",""
    Both lines display the same set of images from the slider_battery folder
    The Car 2005 Scion xB

    The Truck 2004 GMC Canyon

  4. #4
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,617
    Do you not have any Y lines just before the sliders

    ie

    Y01,"slidermusic\slider_*.gif"


    because it's that line which specifies which images to use.

    the path part of the S line is just for the pointer location.

  5. #5
    Maximum Bitrate fixerofallthing's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    769
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    Do you not have any Y lines just before the sliders

    ie

    Y01,"slidermusic\slider_*.gif"


    because it's that line which specifies which images to use.

    the path part of the S line is just for the pointer location.
    I added this

    Y01,"slider_battery\slider_*.gif"

    With the same results. It uses the images in the folder named SLIDER_BATTERY. I am sure I am doing something wgong just not sure what.
    The Car 2005 Scion xB

    The Truck 2004 GMC Canyon

  6. #6
    Maximum Bitrate fixerofallthing's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    769
    I got it. I took the reference to the slider images out of the S line and it works now. Thank you for your help!!
    The Car 2005 Scion xB

    The Truck 2004 GMC Canyon

Similar Threads

  1. Slider Help
    By neanderthalman in forum RR Skins
    Replies: 2
    Last Post: 12-17-2009, 06:41 PM
  2. Skin Problem
    By riko in forum RR Skins
    Replies: 11
    Last Post: 07-16-2009, 01:50 AM
  3. Retreiving Custom SLider value help needed
    By JohnWPB in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 02-21-2008, 04:24 PM
  4. Volume Slider
    By garto in forum Road Runner
    Replies: 0
    Last Post: 05-13-2007, 12:11 PM
  5. Access 2003 help needed
    By veedubya in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 05-31-2006, 06:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •