Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Start button creation!?

  1. #21
    Maximum Bitrate locs4dayz's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    509
    I have figured out(through testing) that the problem with my button not working is not the command....but rather the placement on the skin. For some reason no button placed in that area of the skin where I want my button will work (marked with red X)....as if that area is a dead zone on all skin screens. How do I fix????????
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by locs4dayz; 02-12-2013 at 05:59 PM.
    Linux(Learning the curve...Like when driving!!!)
    Worklog!!!http://www.mp3car.com/vbulletin/fabr...l-worklog.html

  2. #22
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,625
    You probably have a button or something else overlaying that area

    post your .skin and any associated files

  3. #23
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    suavecito's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    226
    The reason that no button will work has to do with the static.elite file it requested on all skins in eLite 2.
    This button was placed here as a holder for later use.

    If you want to use it open, the file "eLite 2\elite\static\Static.elite" in notepad and edit "B,180,420,88,60,"",".
    The "/IMG,180,420,88,60,"icons\players\.png",all" line is where icon/image will go for this button.
    Once you have made the changes, save and the button will work on all the skins, expect the navigation/gps.
    Last edited by suavecito; 02-12-2013 at 07:10 PM.

  4. #24
    Maximum Bitrate locs4dayz's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    509
    Quote Originally Posted by suavecito View Post
    The reason that no button will work has to do with the static.elite file it requested on all skins in eLite 2.
    This button was placed here as a holder for later use.

    If you want to use it open, the file "eLite 2\elite\static\Static.elite" in notepad and edit "B,180,420,88,60,"",".
    The "/IMG,180,420,88,60,"icons\players\.png",all" line is where icon/image will go for this button.
    Once you have made the changes, save and the button will work on all the skins, expect the navigation/gps.
    THANK YOU SOOO VERY MUCH....that solved everything

    I just love this skin....the best ever!!!!!

    P.S.: I'm using the "Zune" windows theme...since it is a black theme that matches perfectly with the elite skin
    Attached Images Attached Images   
    Attached Files Attached Files
    Last edited by locs4dayz; 02-12-2013 at 10:25 PM.
    Linux(Learning the curve...Like when driving!!!)
    Worklog!!!http://www.mp3car.com/vbulletin/fabr...l-worklog.html

  5. #25
    Maximum Bitrate locs4dayz's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    509
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    write a program

    here is one i whipped up in C# (.net 3.5)
    but autoit3 or c++ just a quick

    in the bin/release folder is the .exe

    just run it in RR

    Code:
    B,000,050,200,050,"RUNQ;SartMenu.exe,""


    (might want to put a path on it)

    RUNQ;$SKINPATH$Scripts\StartMenu.exe


    but you get the idea




    prob 100 other ways to do this...


    This little program was the missing link next to the static edit....now all is perfect with the Startmenu button

    Now I need to figure out how to get my wifi skin working and my phone skin

    Also....the arrow button takes me back to the previous screen on all screens except the main "Welcome" screen. I would like to put another button there that would open up my rear view camera skin there(only on the welcome screen....leaving the others as they are)....how do I do that, since that area is dead on the "Welcome" menu skin????
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by locs4dayz; 02-13-2013 at 02:57 AM.
    Linux(Learning the curve...Like when driving!!!)
    Worklog!!!http://www.mp3car.com/vbulletin/fabr...l-worklog.html

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. win7 start button not hiding
    By Nomader in forum RR Bug Tracker
    Replies: 3
    Last Post: 11-16-2009, 02:15 AM
  2. Oncue-usb-start-up-key-button
    By hoodlum in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2007, 01:11 AM
  3. Engine Start button?
    By Akuma in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 09-06-2006, 03:22 PM
  4. extra button to start up carputer???
    By lockylocke in forum Newbie
    Replies: 6
    Last Post: 06-20-2005, 07:08 PM
  5. Start/Stop the engine with a button
    By Cris in forum Off Topic
    Replies: 22
    Last Post: 01-09-2005, 05:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •