Page 39 of 44 FirstFirst ... 29303132333435363738394041424344 LastLast
Results 381 to 390 of 437

Thread: Release: Proximo's CF style skins

  1. #381
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    144
    Quote Originally Posted by b8bboi
    kbreeden, open audio_player.skin. Look for line 89. It should say something like this.

    L10,151,206,182,23,255,255,255,15,"GE Drover","PLAYLIST","CENTER"

    Remove it and save the file.
    OMG.. you are very right.. that would have been a lot easier.. LOL

    Mechanical engineer at work here...

  2. #382
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,263
    Blog Entries
    1
    Hey Z06, nice work on the skin mods. I agree this is one of the best skins ever for roadrunner. Been running it since day1. Care to share your H2 skin. I love it man, seriously good work. Ill have to change the logo for the mustang but I would love to try this successor of the base CFX.
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  3. #383
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    59
    For some reason, my next track and last track buttons skip 3 or 4 songs ahead each time they are pressed. Is there any way to make them skip one song at a time?

  4. #384
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by blazini
    For some reason, my next track and last track buttons skip 3 or 4 songs ahead each time they are pressed. Is there any way to make them skip one song at a time?
    I don't think it's a programming issue. Just give it a gentle tap rather than a hard press and it should advance to the next song.

  5. #385
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by blazini
    For some reason, my next track and last track buttons skip 3 or 4 songs ahead each time they are pressed. Is there any way to make them skip one song at a time?
    Try a different skin to verify if it's a skin, software or user issue.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  6. #386
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    I guess I should have mentioned in my post that I use the CFX skin and also noticed that it would often skip forward several songs when I hit the next button. Then I tried giving a gentle tap on the button rather than a hard push and it always advances by one when I do that.

  7. #387
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    59
    Quote Originally Posted by guino
    Try a different skin to verify if it's a skin, software or user issue.
    OK, I have the same road runner setup on my home computer as in my car. I just tested it, and the CFX skin and another one both did the same thing. Obviousely it's something else other than the skin. Any ideas?

  8. #388
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    59
    Ok, I figured it out. RR was starting Winamp in shuffle and I didn't realize it.

    I'm having a little touble with Iguidance yet though, some of the buttons still don't work even after changes. I got fullscreen to work but I can't get the destination and mot of the other buttons to work. I changed the window name in RRconfig to !IntellinavWCls, but that didn't fix it.

    One more question, when I have RRconfig GPS port set to 5 (my GPS port), Iguidance can't find the GPS reciever, but RR shows my speed and compass. When it's set to 0, Iguidance can use it, but the RR skin just displays 0mph. Is there any way to get them both working.

  9. #389
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by blazini
    One more question, when I have RRconfig GPS port set to 5 (my GPS port), Iguidance can't find the GPS reciever, but RR shows my speed and compass. When it's set to 0, Iguidance can use it, but the RR skin just displays 0mph. Is there any way to get them both working.
    You need to split the com port so both RR and IG can use it. Do a search for Xport3, download it, read the instructions and set it up according to the instructions. Everthing should then work.

  10. #390
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by blazini

    I'm having a little touble with Iguidance yet though, some of the buttons still don't work even after changes. I got fullscreen to work but I can't get the destination and mot of the other buttons to work. I changed the window name in RRconfig to !IntellinavWCls, but that didn't fix it.
    I've never seen that window name before. Unless something weird is going on I believe the window name should be "Iguidance." In fact, if you're using the CFX skin the best thing to do would be to go to the IGMon thread, download IGMon and follow the instructions.

Similar Threads

  1. mac style skin release...
    By btbe in forum RR Skins
    Replies: 42
    Last Post: 08-14-2007, 10:07 AM
  2. Cf - Corvette Zo6 Style...
    By BLOWNZO6_pc in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 01-15-2006, 09:13 PM
  3. Why we need PSD files from CF std skins
    By justintime in forum CF Plugins
    Replies: 4
    Last Post: 11-05-2005, 08:20 PM
  4. XP Pro on CF card working!!
    By knubile in forum WinNT Based
    Replies: 48
    Last Post: 01-03-2005, 07:48 PM
  5. XP on CF II Drive
    By NOS TANG in forum Software & Software Development
    Replies: 13
    Last Post: 11-30-2004, 02:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •