Page 10 of 36 FirstFirst 1234567891011121314151617181920 ... LastLast
Results 91 to 100 of 356

Thread: LSX....formerly LS3.0

  1. #91
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Civic03
    where does the *.hid file go? Do you safe it just like that in the skin folder?
    you have to have a sony phone for the .hid file to work, im not sure where you put it though.

    look at this thread for instructions
    Sony Ericsson remote control for frontends v1.0
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  2. #92
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by kiltjim
    What do I change in the exectbl to get it to work with mappoint? I changed it to reflect mappoint, instead of skinbedder/iG, but whenever it launches it launches full screen, not embeded.
    out of the box, there isnt any map point support.
    what you will have to do, is copy and past the needed mappoint .skin files from another skin.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  3. #93
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    NJ
    Posts
    183
    so happy you finished this new skin...works great!....especially with iguidance. just have a question for you..not sure if its possible. I have about 400 music videos that i play through video and i was just wondering if theres a way to randomize them instead of just playing them in alphabetical order everytime. anyway i can make an option like that. it seems like i no longer just listen to music..i have to be watching it now hah

    thanks
    Jason

  4. #94
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    NJ
    Posts
    183
    hey i found another problem hah..my dvd gps video and everything else work perfectly..but my music isnt loading or playing?.....i put the path to my music folder..and i click on music and nothing shows up ...bottom corner it says 1/1 tracks and i have a couple hundred songs..so i go to browse and try loading songs...i click ADD ONE..ADD SEL and everythin..but nothin loads...can someone help me..dont know what im doin wrong hah

  5. #95
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    NJ
    Posts
    183
    sorry for posting so much....i think i just got it to work..i downloaded winamp and its working and everythin...only thing is it shows winamp 5.1 when road runner starts up..then has winamp pop up in the main menu...how do i get winamp to not show up at all..i dont wanna see it when it loads or anythin...let me know

    thanks in advance for the help guys

  6. #96
    Maximum Bitrate Civic03's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    605
    Check in your RR configuration under General; top right there is an option to hide winamp.

    PROGRESS 95%[//////////]Complete - Software configurations
    Current Task: Just adding on...
    Needed:wireless keyboard/mouse
    My Carputer Blog
    Car System Site

  7. #97
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    NJ
    Posts
    183
    i got the player to stop poping up i think..but the banner still comes up when road runner is loading...says like winamp 5.1 surround or somethin....is there a way to get rid of that too?

    thanks

  8. #98
    Constant Bitrate randomjohn's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    CT
    Posts
    162
    Quote Originally Posted by Jir1984
    i got the player to stop poping up i think..but the banner still comes up when road runner is loading...says like winamp 5.1 surround or somethin....is there a way to get rid of that too?

    thanks
    I think you have to fix that in winamp. there should be a checkbox you want to make sure is off called "load splash screen on startup" or something to that effect.
    GA-K8VM800M, Sempron 64 2800+, 512mb DDR400, D-Link USB BT, Linksys .11g NIC, 250gb IDE, BU-353, SIR-ALP1 w/ MJS, DSATX 220w, DWW-700H

    Worklog: http://www.mp3car.com/vbulletin/worklogs/65059-03-jetta-if-i-can-any-idiot-can.html
    Now with pictures!

  9. #99
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    you are also going to want to use the clasic skin for winamp, and not modern. The visuals wont embed in RR with the modern skin.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  10. #100
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    FYI: there also should be a small update sometime this weekend. There will be a small download that only updates the .skin files and another with the fullskin. And also a preview of a brand new skin that im about halfway done with.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •