Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: CFX Mod

  1. #11
    Low Bitrate Flappy's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by m-ruiter
    Well if you're carputer is in the caddy i guess you'll have to really really really floor the paddle to the metal. Guess it's gonna be hard to get it to go over 180
    205KM/u is top speed. 1.9TDI, chiptuned, bigger injectors, bigger air intake... About 140HP/PK.

    It doesn't look that fast because it is a 'bus', but most people forget it's just a VW Polo, with a big trunk

    Anyway, i got my next problems...: I use 800x600, so the gauges are misplaced... Also my M10000 really has some speed issues with the new addons, CPU is about 80%, normaly only 8%... I need a faster board
    AsRock AM2 dual VGA
    AMD Sempron 3000+
    512MB DDR
    3,5" 80GB harddrive
    Liliput 7"
    TFT 15"
    M2-ATX

    0% [OOOOOOOO-] 100%

    My install

  2. #12
    Banned JagPuter's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    My Garage
    Posts
    128
    Changing your speedo from Miles to Km
    Go in to RRCONFIG and select there is a selection in there. Not by the car computer now so I cant be sure. I think it is called international. Dont use the international setting use the other.
    To change the flash code, download the source from the links in the first post and use swish max to make the alterations. Swish max allows you to use there software fully functional for 30 days trial free download...

  3. #13
    Banned JagPuter's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    My Garage
    Posts
    128
    I my self am having some serious issues with CFX.
    I cant seem to get this damn thing to work very well. Seems to hang a lot when trying to exit using the exit menu. Everything works great with the MC skin so I am assuming this is skin related.
    How many people have issues with this skin?

  4. #14
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    Quote Originally Posted by JagPuter
    I my self am having some serious issues with CFX.
    I cant seem to get this damn thing to work very well. Seems to hang a lot when trying to exit using the exit menu. Everything works great with the MC skin so I am assuming this is skin related.
    How many people have issues with this skin?
    I've had issues with the orignal skin alot. Random freezes. GPS screen doesn't work. Slow loads of other screen. Other skins work fine. and its not my setup, I have a AMD 2400.
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  5. #15
    Variable Bitrate wfs1's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Arkansas
    Posts
    250
    Quote Originally Posted by JagPuter
    I my self am having some serious issues with CFX.
    I cant seem to get this damn thing to work very well. Seems to hang a lot when trying to exit using the exit menu. Everything works great with the MC skin so I am assuming this is skin related.
    How many people have issues with this skin?
    I've used it for quite some time. The problems I've had in the past are;
    1... Flash related problems in certain skins/screens (multiple threads on this)
    2... The ExecTBL.ini file that's needed for some of the CFX spawn programs, I moved this to the CFX skin folder and left the basic ExecTBL.ini alone, that seems to change with RR updates in the RR folder.
    3... Make sure to get the Latest CFX update skin, I'm using the 800x600 skin.


    I've have CFX with Phoco, External GPS, OBDII, Picviewer from Zorro, the Flash guages similar to the one above on the Main Menu but used Chuck's series with the update timing/frame rate not as intense.

    Had to rework the album view/search.

    Have a few issues with Phoco skin but that is getting slowly resolved.

    I'm not using the TV or Sirius, FM skins although the are still available.

    All in all it's running fairly smooth, haven't implemented some of the new features in the latest RR (transitions/fade)..

  6. #16
    Banned JagPuter's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    My Garage
    Posts
    128
    Disable Transitions by adding this line to your RR.ini
    transition=-1
    This will speed up RR quite a bit.

  7. #17
    One Sharp Cheddar ThunderStick's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Allis, WI
    Posts
    1,660

    I cant get the flash gauges to work.

    I did get the speedo and cpu load gauge to work but everything is worthless.
    I just removed them and added labels in there place.
    AOK now

  8. #18
    One Sharp Cheddar ThunderStick's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Allis, WI
    Posts
    1,660
    Ok after doing a little research I was able to figure this out I think. Problem with the skin files is why the gauges dont work.
    Here are some updated skins. Give it a shot and tell me if this works.
    Attached Files Attached Files

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. OEM GPS mod. Writeup + Pics
    By IntellaWorks in forum Hardware Development
    Replies: 67
    Last Post: 07-04-2006, 02:59 AM
  2. CFX in Black and CFX in Grey????
    By john94587 in forum RR Skins
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2006, 12:31 PM
  3. FAQ Tutorial: Wire/Pin Mod for Mobile Athlon
    By Quattro in forum The FAQ Emporium
    Replies: 25
    Last Post: 05-06-2006, 12:50 PM
  4. My bright white light mod
    By rvk2 in forum Fabrication
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2005, 10:37 PM
  5. Lilliput auto-on mod (Coyote's mod) gone wrong!
    By JayKaye in forum LCD/Display
    Replies: 20
    Last Post: 05-13-2004, 12:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •