Results 1 to 6 of 6

Thread: Small issues trying to resolve....

  1. #1
    Maximum Bitrate nasa's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    PA
    Posts
    696

    Small issues trying to resolve....

    Hi again,

    I have some small problems I am trying to figure out and didn't help (or at least my poor attempts at it).

    I am using RR with blue devil skin (nice work guys ) and have the following issues:

    1. When I start a visualization in the music screen 2 windows open up -- the actual visualization (which is not embeded in the window) and a config dialog window. How have I screwed this up?

    2. Flash is really, really slow -- I have already dropped the hardware acceleration a couple of levels, with some small improvements. However, it's still WAY to slow and I am using http://store.mp3car.com/ProductDetai...Code=MTB%2D014 this M/B


    Using this http://store.mp3car.com/ProductDetai...Code=MTB%2D014 for audio....


    3. The mute button doesn't work. I press the button (looks like a little speaker) and a red diagonal line shows up, but sound keeps on flowing...

    4. Similar to #3, the only equlizalizer option that works is the volume control (set to master). Nothing else does anything.

    5. I know I have read this somewhere on the forums, but I can't find it now, how do I setup apps to start when RR starts? I know there's an execute option at the top of the RR config program, but putting anything in there only get it repeated to me by a monitone voice when RR start. I would like to understand this so I can start right up into the frontend (not win.exe).


    Thanks for what ever help I can get.

    Nasa

  2. #2
    Maximum Bitrate nasa's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    PA
    Posts
    696
    Bump,

    No one has any ideas on any of this?

    Nasa

  3. #3
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,619
    Quote Originally Posted by nasa View Post
    I am using RR with blue devil skin (nice work guys ) and have the following issues:

    1. When I start a visualization in the music screen 2 windows open up -- the actual visualization (which is not embeded in the window) and a config dialog window. How have I screwed this up?
    Sounds like the visulisation needs to be configured correctly in winamp first before running it in RR. What visu is it?


    Quote Originally Posted by nasa View Post
    2. Flash is really, really slow -- I have already dropped the hardware acceleration a couple of levels, with some small improvements. However, it's still WAY to slow and I am using http://store.mp3car.com/ProductDetai...Code=MTB%2D014 this M/B
    Which version of flash are you using? Have you read the FAQ about problems with flash?

    Quote Originally Posted by nasa View Post
    3. The mute button doesn't work. I press the button (looks like a little speaker) and a red diagonal line shows up, but sound keeps on flowing...
    Try different settings for Map Master Volujme to Control line in RRconfig

    Quote Originally Posted by nasa View Post
    4. Similar to #3, the only equlizalizer option that works is the volume control (set to master). Nothing else does anything.
    as above

    Quote Originally Posted by nasa View Post
    5. I know I have read this somewhere on the forums, but I can't find it now, how do I setup apps to start when RR starts? I know there's an execute option at the top of the RR config program, but putting anything in there only get it repeated to me by a monitone voice when RR start. I would like to understand this so I can start right up into the frontend (not win.exe).
    You need to include the full path to the exe for it to work. If there is more than one app seperate them with ||


    Also this should have been posted in the main RR forum rather than the RR skins forum.

  4. #4
    Maximum Bitrate nasa's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    PA
    Posts
    696
    Thanks Enforcer,
    (sorry for the slow reply, family visiting)


    I am still figuring out were to post things....

    1. Yes, I have read the FAQ for flash (sorry, I should have mentioned that). I installed Flash 9 and then updated it with the flash file linked from the FAQ.
    To be a little more clear, flash *works* but it can be REALLY slow. ie: press menu button, wait 15 - 30 seconds, something happens.


    2. If I use other settings for volume control -- it messes up other controls (like wave).

    3. For the executable, does the path need to be proceeded by anything (like exec)

    Thanks agian for the help!

    Nasa

  5. #5
    Maximum Bitrate nasa's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    PA
    Posts
    696
    Tested out a couple more of your suggestions, enforcer:

    "Try different settings for Map Master Volujme to Control line in RRconfig"

    -- Set map to "all lines" mute button no longer changes when pressed. The equalizer doesn't make any changes to the music. ie: increasing the bass slider doesn't do anything...

    "Sounds like the visulisation needs to be configured correctly in winamp first before running it in RR. What visu is it?"

    -- I set the visualization to AVS (from milkdrop) and when I select it, it opens fullscreen (and works fine). I don't, however, know how to get out of it. Also, isn't it suppose to open within the music screen?


    Thanks again for your help and merry X-Mas

    Nasa

  6. #6
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,619
    mmake sure you have the correct title for the visulisation on the audio_player.skin has a

    A0,x,y,w,h,192

    in it.

Similar Threads

  1. Verizon Novatel 620 issues
    By MobiTekLink in forum Wireless Communications
    Replies: 30
    Last Post: 12-02-2005, 04:35 PM
  2. Sony XA-300 issues
    By Magpie in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-10-2004, 09:40 AM
  3. A few Medicar Issues and ideas.
    By Custommx3 in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2004, 04:29 PM
  4. highout, small capacity battery?
    By jshrieve in forum Power Supplies
    Replies: 7
    Last Post: 06-15-2001, 04:34 AM
  5. small power supplys
    By Aladdin in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-2000, 10:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •