Search:

Type: Posts; User: Jaskari; Keyword(s):

Looking for on the store?
Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    1,090

    My problems are also solved now. I actually did...

    My problems are also solved now. I actually did have 1.3.1 version. It actually worked for me for long time (about 6 months) and now suddenly stopped. Just upgraded to 1.4.1 and now everything works...
  2. Replies
    5
    Views
    1,090

    Have your tried connecting RR or Iguidance...

    Have your tried connecting RR or Iguidance directly to your GPS receiver? I am having the exact same problem and I noticed that RR works if I close Xport and use GPS directly. So in my case Xport...
  3. Replies
    137
    Views
    63,934

    Problem solved :peace: I changed...

    Problem solved :peace: I changed SET_OBC_TO_L100Km code in IBusRR.ini to this


    80 05 BF 15 01 04

    and now I have celsius back :) It first shows MPG in consumption, but if I execute this several...
  4. This one seems to work for me :) It first shows...

    This one seems to work for me :) It first shows MPG, but if you execute this several times in my car it will cycle through MPG-US MPG-L/100km and after that start from beginning again (MPG). The main...
  5. The problem is that I do not have OBC, so I...

    The problem is that I do not have OBC, so I cannot swith to temperature display and therefore I cannot switch from F to C.
  6. Warfield check this post...

    Warfield check this post http://www.mp3car.com/vbulletin/1218554-post64.html

    It seems that setting unit with "SET_OBC_TO_L100Km" command (IBus code 8005BF150102) also changes the unit for...
  7. Replies
    137
    Views
    63,934

    "button on the right".. do you mean button in...

    "button on the right".. do you mean button in OBC? There seems to be no other buttons in bmw3.skin and I do not have OBC in car :(
  8. Here are few lines of log taken with NavCoder...

    Here are few lines of log taken with NavCoder showing outside temp is OK (showing 6 degrees celsius).


    24.5.2008 10:17:33: IKE --> GLO : Speed/RPM: Speed 0 km/h, 800 RPM
    24.5.2008 10:17:35: ...
  9. Replies
    137
    Views
    63,934

    I had the same problem... check your rr.ini file...

    I had the same problem... check your rr.ini file for fastmode line.. it should be "fastmode=-1".
  10. Replies
    137
    Views
    63,934

    Tried F2C instead of CENTER, but it didn't help....

    Tried F2C instead of CENTER, but it didn't help. :( Maybe it wont work because $OUTSIDETEMP$ variable shows +54 C and not +54 F (RR thinks, that it is already fahrenheits). Gotta ask from Warfield if...
  11. Replies
    137
    Views
    63,934

    part from your IBusRR.ini: ...

    part from your IBusRR.ini:


    [audio_player.skin]
    PREV_PRES="DOWN"
    PREV_QUICK_REL=""
    PREV_HOLD_REL=""
    PREV_HOLD="PGUP"
    NEXT_PRES="UP"
    NEXT_QUICK_REL=""
  12. Replies
    137
    Views
    63,934

    This is a great skin with BMW IBus functions, I...

    This is a great skin with BMW IBus functions, I love it! With FreeFone it would be perfect :hippie: Browsing music with steering wheel buttons is great (although page up and page down are backwards,...
  13. I have a weird problem with IBusRR v2.0.3......

    I have a weird problem with IBusRR v2.0.3... After a brief testing period with latest version of iGoBMW transparent skin I discovered following: at first when engine was not running, RPM, Speed and...
  14. Replies
    87
    Views
    11,234

    No, I guess I was too hasty with my MSG...

    No, I guess I was too hasty with my MSG :rolleyes:

    One more thing: will this work also with only one display (on 800x600)?
  15. Replies
    87
    Views
    11,234

    One request: option to choose km/h speedo instead...

    One request: option to choose km/h speedo instead of miles/h version. Suitable speed range might be 0-240 KM/h. We would love that here in Europe! :)

    EDIT: Oops, didn't see this MSG earlier:
    ...
  16. Replies
    4
    Views
    604

    The previously mentioned method works only in...

    The previously mentioned method works only in audioplayer skin, because I think that the SETLIST function works only when list is visible? I would like to get this working in other views too (mainly...
  17. Replies
    4
    Views
    604

    Yep, SETVARBYCODE seems to solve this. Thanks...

    Yep, SETVARBYCODE seems to solve this. Thanks Chuck! It seems to work with both PLPOS or TRACKNUMBER in SETVARBYCODE command.

    Next I'm going to build functions (to ExecTBL.ini) to be able to type...
  18. Replies
    4
    Views
    604

    Jump forward in playlist

    I'm trying to make a function, which jumps n amount of songs (in my example 10 songs) forward in playlist. I'm running a command JUMP10 from my remote with girder. Here is what I've put to...
  19. Replies
    10
    Views
    1,145

    Thanks man! Gotta try it asap..

    Thanks man! Gotta try it asap..
  20. Replies
    10
    Views
    1,145

    I added SETVAR command to front of NUMOSKTOCMD...

    I added SETVAR command to front of NUMOSKTOCMD (like Chuck had in his code) and now it works! Thanks for the tip Chuck! :)

    Now I only use one row to do the song change:

    ...
  21. Replies
    10
    Views
    1,145

    So I guess there is no fix for this problem? The...

    So I guess there is no fix for this problem? The NUMOSKTOCMD command simply does not execute commands defined after variable in ExecTBL.INI. In skin it works like it is supposed to, but not in...
  22. Replies
    10
    Views
    1,145

    Tried that, still no go.

    Tried that, still no go.
  23. Replies
    10
    Views
    1,145

    I did use ; instead of , as separator, I just...

    I did use ; instead of , as separator, I just didn't remember that one in previous post (sorry about that). Anyway here is an exact copy of a line in audio_player.skin:

    ...
  24. Replies
    10
    Views
    1,145

    Problem with numosktocmd in ExecTBL.INI

    I am trying to use NUMOSKTOCMD in ExecTBL.ini, but it does not seem to work. In skin ini the same code worked, but in ExecTBL.ini the command after NUMOSKTOCMD and variable is never executed. Should...
  25. Replies
    3
    Views
    709

    Thanks for pointing to right direction. I don't...

    Thanks for pointing to right direction. I don't know why I didn't notice that earlier... :confused:

    Anyway, I think I am going to first try to embed the software, which came with the DVB adapter...
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2