Search:

Type: Posts; User: Kokopelli; Keyword(s):

Looking for on the store?

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    18
    Views
    2,006

    I'm having the same issues with my CPU @ 100%...

    I'm having the same issues with my CPU @ 100% when I play MP3s. I peg out in or out of SD- it's a known Windows Media Player issue. Most of the fourms that I have read pint to bad codecs.
  2. Replies
    10
    Views
    1,924

    I'm having the same issue. I'm running SD 1.1.1.0...

    I'm having the same issue. I'm running SD 1.1.1.0 on a VIA PX-10000.

    I was having a heck of a time with the HD Audio driver- now that works fine, but I can'd get the GPS and XM-PCR to run at the...
  3. Replies
    3
    Views
    2,775

    Do I need to keep MapPoint installed after I...

    Do I need to keep MapPoint installed after I register the software? Never mind... found the answer.
  4. Replies
    918
    Views
    150,605

    I've got the XM PCR installed and working out...

    I've got the XM PCR installed and working out side of RR. I can help test it in FU. Where can I get the Skin?
  5. Replies
    30
    Views
    7,209

    PX-10000 sound break-out

    Here's the one I did- but my MIC and LINE IN Still refuse to work :censored: !! I know the cable is right so its either the driver or a faulty sound card. I ordered a USB cound card so if anyone...
  6. Replies
    20
    Views
    12,612

    Face plate

    I fabreicated the fave plate this weekend- here are a few before and afters...

    There's this funny feeling in your tummy when you tear apart your new $200 Lilliput monitor and cut the case apart to...
  7. Replies
    1
    Views
    888

    Same issue here. I tried pinning it out- but I...

    Same issue here. I tried pinning it out- but I can't get any Line-IN noise. Line out- no problem.
  8. Replies
    30
    Views
    7,209

    I was able to get the system pretty stable with...

    I was able to get the system pretty stable with XPSP2 & the 1.03 BIOS. Now I'm having MAJOR problems with the sound.

    I purchased the ARTiGO kit which comes with a LineOut and MIC header- but I...
  9. Replies
    20
    Views
    12,612

    Crazy! I'm working on the same gig. Originally I...

    Crazy! I'm working on the same gig. Originally I put the monitor on a flex neck that came out of the accessory tray above the radio. I was using a deck to amplify the PC out put.

    v2.0 is going...
  10. Replies
    30
    Views
    7,209

    VIA EPIA PX 10000 Pico-ITX and WinXP SP2

    Hey- I'm working on My TruckPuter v2.0. I used a Comwell LV in the v1.0 & 1.1 installs (behind the dash... pics to follow) but the fan was kind of loud and I wasn't pleased with the end product...
  11. Replies
    2
    Views
    882

    How do I change my font?

    I have the dotmatrix.ttf files in the Font folder- but vmy fonts aren't dotmatrix in the skin... any help?
  12. Thread: AV-4U tm 868

    by Kokopelli
    Replies
    95
    Views
    31,239

    TM-868 USB issues resolved!

    Hey all,

    I have posted on other threads with a rash of issues I had getting the TM-868 to function properly. I was having issues getting the touch screen to stay alive and it finally would only...
  13. Replies
    25
    Views
    6,376

    Did the issue re-appear? I'm having the same...

    Did the issue re-appear? I'm having the same issue. I reloaded SP2, updated the BIOS- checked the settings in the BIOS- nothing :(

    I'm about to just scrap the whole damn project! I've been...
  14. Replies
    16
    Views
    8,750

    Same issue here

    Anyone got this working yet? I have the NEWEST drivers- still no luck :(
  15. Bob- do you have a link for those drivers?

    Bob- do you have a link for those drivers?
  16. Replies
    9
    Views
    2,358

    Same issue here

    I loaded the newest drivers I could find- and it worked great... for about 10 min. The you get, "bee-donk... boo-dink... bee-donk" and nothing.

    Still looking for answers.
Results 1 to 16 of 16