Search:

Type: Posts; User: TravisT; Keyword(s):

Looking for on the store?
Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    9
    Views
    798

    Any other ideas for us non-G4 folks to fix this...

    Any other ideas for us non-G4 folks to fix this problem?
  2. Replies
    9
    Views
    798

    Well I know there is a...

    <a little off topic>
    Well I know there is a lot of controversy on Streetdeck road these days...

    I have to agree with most of it due to the fact that when I purchased SD I knew that there were...
  3. Replies
    9
    Views
    798

    Just to clear my problem up, I don't ever get to...

    Just to clear my problem up, I don't ever get to the nav screen, I just get the splash startup screen where it says loading NAV module, and I think that's the last thing I see before it blackscreens.
  4. Replies
    9
    Views
    798

    Intermittent problems with streetdeck

    Not sure if I should post a bug report or not, since this could be my hardware causing this. I have noticed for some time now that every now and then when streetdeck starts, it will begin to loadup...
  5. Replies
    6
    Views
    7,344

    All good points. I currently have mine mounted...

    All good points. I currently have mine mounted inside the console on my sierra 2500 HD where the stock bose sub was. I haven't had any problems with overheating yet (and I'm sure it gets hot down...
  6. Replies
    1
    Views
    660

    Syncing Folders

    I'm trying like h3ll to get my music synced from my home network to my carputer running streetdeck. I have heard there are problems with the wifi sync and was trying to figure out another solution. ...
  7. Replies
    9
    Views
    3,326

    I'm having the same problem, but also am having...

    I'm having the same problem, but also am having another problem that I wonder if is related to resolution issues. Many times (mainly after a cold boot) when windows loads the screen goes blank and I...
  8. Replies
    26
    Views
    1,502

    Another problem I have noticed (not just in the...

    Another problem I have noticed (not just in the update, but the update didn't fix it), is when going to the playlist option under music, SD pauses/locks up for several seconds, and does the same...
  9. Replies
    3
    Views
    2,454

    Has no one had this problem?

    Has no one had this problem?
  10. Replies
    3
    Views
    2,454

    Blank Screen after Standby

    Searched and didn't come up with anything. When resuming from standby on my Jetway J7F21G5D Mobo, about 9 out of 10 times, I get a colored screen (solid colors - green, red, yellow, no rhyme or...
  11. Replies
    11
    Views
    1,518

    That particular ram is the wrong ram for that...

    That particular ram is the wrong ram for that Mobo. I didn't realize it until after it came in and I had trouble with it. Don't remember the specifics, but if you search for other posts by me you...
  12. Replies
    22
    Views
    7,695

    What type of memory are you using? I...

    What type of memory are you using? I accidentally ordered the wrong type of memory, even after reading the requirements several times. This is all that caused my problems. Do you get any BIOS beep...
  13. Replies
    4
    Views
    640

    I found the setting and wow what a difference. I...

    I found the setting and wow what a difference. I doubted that could be the only problem but it seems like it was. Thanks!
  14. Replies
    4
    Views
    640

    I will have to take a look at that. I've never...

    I will have to take a look at that. I've never noticed that option, and I just did a full install using the same software/updates. Weird that it would have got turned on the second time around, but...
  15. Replies
    0
    Views
    496

    WMP10 included on SD DVD???

    Just curious, on my streetdeck DVD it says that WMP10 is included. I wasn't able to find it on there, and it doesn't seem to install by default. Did I miss something here (wouldn't surprise me with...
  16. Replies
    4
    Views
    640

    Streetdeck is SLOW after re-install

    I searched but didn't find anything relevant. If I missed it, please let me know.

    Ok, so everything was going pretty good with streetdeck after receiving my DVD in the mail about two weeks ago. ...
  17. Replies
    8
    Views
    2,289

    No, I was just having problems with not being...

    No, I was just having problems with not being able to install anything (windows installer was messed up somehow). I ended up re-installing windows and everything seemed to clear up. I'm still in...
  18. Replies
    1
    Views
    523

    I figured out why I was having this problem. I...

    I figured out why I was having this problem. I somehow left my mappoint cd back at home, but I brought streets and trips with me. Didn't even pay attention to it while I was installing, and to me,...
  19. Replies
    1
    Views
    523

    Nav not working in trial...

    Hi,

    I just got my carpc built and installed the SD trial, along with mappoint 2006. For some reason, the NAV in SD is not working. The Compass works, but I don't get a map display and if I try...
  20. Replies
    8
    Views
    2,289

    Fair enough. I got a stick of PC2-4200 RAM from...

    Fair enough. I got a stick of PC2-4200 RAM from Circuit City and installed it. Powers up fine on the ac/dc p/s, so I moved it back to the truck and everything seems to be going pretty good, with...
  21. Replies
    8
    Views
    2,289

    I picked up an ac/dc p/s today to power this up...

    I picked up an ac/dc p/s today to power this up inside. Every time I power it up, I get the "Long Beep Looping Continuously" which is said to be "No DRAM installed or detected".

    I have now...
  22. Replies
    8
    Views
    2,289

    Where are you getting that info from? I am...

    Where are you getting that info from? I am reading straight out of the user manual that came with the mobo:

    Valid Memory Configurations


    Bank | 240-Pin DIMM ...
  23. Replies
    22
    Views
    7,695

    I know the thread is kind of dated, but I just...

    I know the thread is kind of dated, but I just received my J7F21G5D mobo and I'm having problems booting. I installed in car for initial boot, and got no post beeps/no video. Powered off/back on...
  24. Replies
    8
    Views
    2,289

    Also, I'm running Crucial PC2-5300 RAM (1GB). ...

    Also, I'm running Crucial PC2-5300 RAM (1GB). The motherboard calls for "DDR2-533/DDR2 400"
  25. Replies
    8
    Views
    2,289

    Jetway Mobo POST problems

    I just tried powering my newly built PC up, and I'm not having much luck so far. Everything powered up ok (fans on, M2-ATX light on), but I'm not getting any video to my screen. The screen works,...
Results 1 to 25 of 51
Page 1 of 3 1 2 3