Search:

Type: Posts; User: nWoJester; Keyword(s):

Looking for on the store?

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    20
    Views
    2,525

    It happened again

    I am sorry to say that my last "resolution" was not the actual problem at hand. It seems that 2 months ago the problem started again, but this time the monitor did not come back on and the...
  2. Well thats the thing that is confusing. The...

    Well thats the thing that is confusing. The plugin is starting using the "onstart..." command in the "exec..." file. This must be starting to fast and not noticing the RR is running. Maybe I...
  3. I believe the install was the Basic (32mb)...

    I believe the install was the Basic (32mb) Barebones with No IE/OE/WMP. Option 8?

    Well the error is an AutoIT error in the popup name and the error is related to line 1 or something simmila

    ' ...
  4. I assumed this was the issue and that AutoIT is...

    I assumed this was the issue and that AutoIT is self contained. The wireless issue could be as you stated. I used the Basic Version of TinyXPv09. I will update the install with the driverpack...
  5. Same issue, but different plugin.

    I recieve the same error when trying to run the wifi plugin, but on my WinXP Lite version. My setup on the computer works fine.

    Is there any requirements for AutoITv3 that may not be installed...
  6. Replies
    20
    Views
    2,525

    Possible solution (at least on my cpu)

    My problem was due to my motherboard not "sending" the correct signal to the monitor. My motherboard has two video outputs, onboard VGA and DVI through a cable attached to the board. I was using...
  7. Replies
    207
    Views
    20,053

    Thats cool... Im up in Lakemoor near Fox Lake...

    Thats cool...

    Im up in Lakemoor near Fox Lake and McHenry. Its a drive...lol.
  8. Replies
    4
    Views
    1,300

    I did fail to mention that I had the "premium"...

    I did fail to mention that I had the "premium" system in my ride, which does have an amplifier mounted in the trunk underneath the rear deck. Thanks for pointing this out.
  9. Replies
    4
    Views
    1,300

    No Amp Needed for using PC as a Head Unit

    I have been researching and searching though these forums to find out if it was possible to hook up my sound card directly to my factory wiring harness. Every possible answer was to rewire the car...
  10. Replies
    207
    Views
    20,053

    Looking to be added to the group.

    Just curious to see if there is a group that gets notified about upcoming get togethers other than this thread. If so, please add me to it. I just finished installing my system, but still working...
  11. Replies
    20
    Views
    2,525

    Xenarc 706TSA No Display

    Everyday I struggled with getting the display to show every morning. My car is garage kept and stays above 60 degrees, so being cold is not an issue.

    The control panel lights up blue and the...
Results 1 to 11 of 12