Search:

Type: Posts; User: aerotight31; Keyword(s):

Looking for on the store?
Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Okay guino, I have tried everything you...

    Okay guino, I have tried everything you suggested, and still no fix. I updated my video driver, installed the latest Riderunner & installed the latest build of ffdshow. I also ran the utility from...
  2. Cool guino, I will try those suggestions. I have...

    Cool guino, I will try those suggestions. I have recently updated my video driver. I have headrest monitors, and my old driver wouldn't allow me to clone to them, only extend my desktop. Once I...
  3. Any ideas of why the video is so jumpy now? At...

    Any ideas of why the video is so jumpy now? At least I can see it, and its full screen. Only with MPC, though, still doesn't work if I try to use the embedded WMP.
  4. Hmmm, well I followed your suggestions guino....

    Hmmm, well I followed your suggestions guino. When I changed the DirectShow Video Option to VMR-7 (renderless), the video played, but it was real choppy. I'm not sure that I have DirectX 7 installed....
  5. Yeah, I tried it outside of RR, and it works...

    Yeah, I tried it outside of RR, and it works fine. On a side note, DVD's play fine in RR using MPC, just not videos. I have all video formats checked, and they play with audio.
  6. Well, I downloaded and installed the latest...

    Well, I downloaded and installed the latest ffdshow. The video is still not working, though. I'm not sure what's wrong. Of course, I might just be over thinking it. I have tried both MPC & WMP, but...
  7. Thanks

    Yes Mitch, I meant to say MPC, not WMP classic. I have Windows XP installed. I have had it working in the past on this same system. Guino, I think you might be right about having an old version of...
  8. Audio but no video playback using Media Player Classic

    I have been having this problem for a while now. When I try to play a video in RR, I get audio but no video. I get a small sliver of the video in the upper left hand corner of the screen, where the...
  9. Replies
    13
    Views
    1,025

    I thought that was what I had done already. I set...

    I thought that was what I had done already. I set the input port in Xport as COM4, and output ports as COM7 & COM8. Then, in RRConfig, I set the GPS port as COM7. In iGuidance, I set the com port as...
  10. Replies
    13
    Views
    1,025

    I have it all working as far as the GPS goes. I...

    I have it all working as far as the GPS goes. I just don't get any of the city, zip, etc info in RR. I used to, just not now. My last GPS antenna crapped out on me. I got a new one today, and after I...
  11. Replies
    13
    Views
    1,025

    ....And we have a winner!

    That fixed it, thanks! I double checked, and that screen shot was with it set at 800x600. Weird. Can someone verify that I have this set up correctly. My incoming COM Port for my GPS is COM 4. So, I...
  12. Replies
    13
    Views
    1,025

    Screen shot

    Here you go...
    http://img54.imageshack.us/img54/5240/screenshotw.png
  13. Replies
    13
    Views
    1,025

    That is strange. I don't get it. It's not easy...

    That is strange. I don't get it. It's not easy trying to navigate the application if you don't know what com ports you are clicking. Its gotta be something simple that I'm not thinking of yet.
  14. Replies
    13
    Views
    1,025

    It is a 7" screen. I usually run it at the...

    It is a 7" screen. I usually run it at the default resolution for Road Runner (800x600). The other resolution options are 800x480, 1024x600, 1024x768. None of them let me view the full application...
  15. Replies
    13
    Views
    1,025

    Can't get XPort screen big enough to read

    I have XPort installed on my machine. No matter what resolution I set my screen at, I cannot read the XPort screen. Any suggestions? I can't seem to re size the application window, either. I have to...
  16. Replies
    3
    Views
    388

    Worked perfect! Thanks again Mitch!

    Worked perfect! Thanks again Mitch!
  17. Replies
    3
    Views
    388

    Okay, I will try that. Thanks a lot Mitch!

    Okay, I will try that. Thanks a lot Mitch!
  18. Replies
    3
    Views
    388

    XM button stopped working

    Well had everything working perfectly for a while, but I have ran into a problem. I hope someone can give me some advice to help. I have mitch's version of Roadrunner installed, using the Digitalfx...
  19. Replies
    5,576
    Views
    670,498

    I had the same problem recently. You can try...

    I had the same problem recently. You can try doing what I did to fix it. http://www.mp3car.com/vbulletin/road-runner/126979-winamp-reverts-old-playlist.html. I would definitely recommend using either...
  20. Solved! I think

    I deleted the key starting with D1851158C85.. .etc and all of its sub keys (after exporting it and backing it up of course). Once I did that, I restarted the machine. This time, the error box kept...
  21. No, and now I have no idea which folder it was...

    No, and now I have no idea which folder it was in. That sucks! Hope I can figure it out because its driving me nuts!

    *Update* Okay, so the .msi was under...
  22. Mitch, I'm using your 09/23/08 update. I...

    Mitch, I'm using your 09/23/08 update. I installed it from your Road Runner 09-23-08 MJS Official Setup.zip file. Is their any way to re-install or fix this problem without having to redo all of my...
  23. Thanks for the response, but as I stated in my...

    Thanks for the response, but as I stated in my original post, I already ran the MSI cleanup program. Maybe I didn't run it in the correct place, though. I tried putting it in three different places,...
  24. Didn't work. After presing cancel several times...

    Didn't work. After presing cancel several times when the installer came up, RoadRunner eventually came up. Now, after deleting RoadRunner.msi, it says can't find the installer. I still have to hit...
  25. Roadrunner Keeps trying to install instead of running

    Please excuse me if this has been beaten to death already. My Roadruner (with the DigitalFX 4.0 skin) has been running flawlessly for a while now. Today, I got the new XM Art from this thread...
Results 1 to 25 of 93
Page 1 of 4 1 2 3 4