Search:

Type: Posts; User: Shinju001; Keyword(s):

Looking for on the store?

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    3,618

    There is a lot to do but it is starting well...

    There is a lot to do but it is starting well
    http://img607.imageshack.us/img607/5436/photo0061b.jpg

    http://img830.imageshack.us/img830/74/photo0068d.jpg
    This enclosure is split in two sealed...
  2. Replies
    6
    Views
    3,618

    http://img713.imageshack.us/img713/9672/unledwmug....

    http://img713.imageshack.us/img713/9672/unledwmug.png
  3. Replies
    6
    Views
    3,618

    Smart fortwo :) (France)

    Few more pics when all the finitions are done.



    http://www.youtube.com/watch?v=RUYGtG3Mt6I




    http://www.youtube.com/watch?v=Q3v_f8MOsQY
  4. Replies
    39
    Views
    13,098

    I am using a Keysonic bluetooth...

    I am using a Keysonic bluetooth .ACK-340BT:rolleyes:

    http://www.keysonic.de/
  5. Oki it is working great now, it was a alpine...

    Oki it is working great now, it was a alpine pb...not driving amp2 when plug on SW out.
    Now It is plug like this:
    PC==>Car stereo ==>AMP1==>AMP2.
    Thx you all for helping me.
    See ya !
  6. I checked the power connections to the amp and it...

    I checked the power connections to the amp and it is on.

    will see it when I going to try the computer into another amplifier.

    Sorry my english is not really improve. I choose car radio for...
  7. Thank you for you're answers, All I can say, it...

    Thank you for you're answers,
    All I can say, it is not a PC or ampli problem.
    Sorry for my approximative english but all is wire by RCA cable (Monster, oehlbach)
    So I am going to try this:...
  8. I try to remove the GLK but there is no...

    I try to remove the GLK but there is no diffrence.(When I bought it the seller assures me that it let pass 20Hz~20kHz)
    In fact it seems to be a problem coming from the Car-stereo. I try to lvl up...
  9. Bass problem between Radio Unit and PC Unit.

    Hello there,

    Looking for answers:

    Why when I have plug my PC to my Car-stereo I lost the bass sound?

    Unit Alpine 9854R (3 ways out, 2 normal, 1 SW out) with Cable KCA121B (2x Rca in)...
  10. Replies
    39
    Views
    13,098

    I am using a Keysonic ACK-340BT Link: ...

    I am using a Keysonic ACK-340BT
    Link: http://www.keysonic.de/
  11. Replies
    4
    Views
    759

    I bought a Caliber LT1s and miracle no more noise...

    I bought a Caliber LT1s and miracle no more noise ! (link: http://www.caliber.nl/advanced_search_result.php?keywords=1s&x=0&y=0 )
    Merci Soundman pour ta réponse et merci à ce forum très complet pour...
  12. Replies
    4
    Views
    759

    After spending time on the forum and discover...

    After spending time on the forum and discover what is ground loop...
    I am going to try this:
    Monacor FGA-40HQ, Oehlbach NB2000H, AL5 or Caliber LT1s
    I hope that's the good solution !
    :jaw:
  13. Replies
    4
    Views
    759

    Help the noob ! Sound problem !

    Hello all,

    I just finish my carputer but...
    For information:
    Motherboard: Gygabyte 525tud
    SoundCard: Wavio (Onkyo) SE200 PCI (link:...
Results 1 to 13 of 13