Search:

Type: Posts; User: mshale; Keyword(s):

Looking for on the store?
Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.13 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    1,671

    Not using xport at the moment, but I need to use...

    Not using xport at the moment, but I need to use it because iguidance doesn't resume and the gps unit doesn't repond (in iguidance)
  2. Replies
    4
    Views
    1,671

    I am driving on the interstate, or a highway...

    I am driving on the interstate, or a highway where the speed limit is 60mph, and I will pass a street, and then about 3 seconds later, the marker passes the street. It has mad me miss a turn before...
  3. Replies
    4
    Views
    1,671

    Silly Baud Rate Gripe

    I have used a BU-353 for a long time... I took my pc out of my car for about a year, sold the car and left the 353 in there by accident. I got a new one and put n in my car a few days ago. The...
  4. Replies
    2
    Views
    990

    ha... I feel like an idiot. I'm using the...

    ha... I feel like an idiot. I'm using the Realtek HD drivers and I had mistakenly plugged the audio jack into the blue port and had the driver set to 4 chanel. Moved it to the green port, and set...
  5. Replies
    2
    Views
    990

    No Voice prompts Centrafuse 2.1.x

    I am having the most peculiar issue, and not getting much help from centrafuse support. I set centrafuse to use ATT for voice prompts, and I've played around with the "set voice level" numbers and I...
  6. Replies
    1,133
    Views
    309,248

    I think I'll just wait until the bugs are worked...

    I think I'll just wait until the bugs are worked out, lol.
  7. Replies
    1,133
    Views
    309,248

    So, I transferred the money to my paypal acct,...

    So, I transferred the money to my paypal acct, and then went to go buy it, and poof! it was gone :(
  8. Are Most Factory Backup Cameras Anolog or Digital

    I've got a friend who works in the Mercedes-Benz dealership, and he can get me a really sweet deal on the factory backup camera from a 2009. My question is as follows: is the camera putting out a...
  9. Replies
    2
    Views
    802

    Cool, thanks! maybe I was just looking for the...

    Cool, thanks! maybe I was just looking for the wrong terms...
  10. Replies
    2
    Views
    802

    Where Can I Buy a Backup Camera?

    I have looked, and looked, and I can not find a backup camera that will be fairly easy to mount and has an RCA output... I want my Xenarc 700TSV to autoswitch, but all I can find are USB cameras and...
  11. Replies
    11
    Views
    1,863

    Oh, ok. So it doesn't really mean that the...

    Oh, ok. So it doesn't really mean that the actual mobo is getting power, just that it has an available power source should the power switch be pressed.
  12. Replies
    11
    Views
    1,863

    I've got a quick question for you... When the...

    I've got a quick question for you... When the mobo is off, yet the power supply is still plugged in, do you know if that green LED by the 20-oin power connector is on all the time or does it go off?...
  13. Replies
    11
    Views
    1,863

    Have you had any problems out of your new one?

    Have you had any problems out of your new one?
  14. Replies
    11
    Views
    2,098

    Well, I say that because I didn't do anything to...

    Well, I say that because I didn't do anything to mine other than not realize that it needed the P4 power and tried to boot it. I installed Windows, and the next day it was fried.
  15. Replies
    11
    Views
    1,863

    Once. Then I turned it off, pluged it in and it...

    Once. Then I turned it off, pluged it in and it booted fine... that's when I installed Windows. Now that chip gets way hot right when I plug in the main power and will not do anything.

    Maybe...
  16. Replies
    11
    Views
    2,098

    This may be a little late, but I just had the...

    This may be a little late, but I just had the same problem with my D945GCLF2. The fans won's even run when I push the power switch. There is one chip that gets really hot (right behind the slots...
  17. Replies
    11
    Views
    1,863

    I'm talking about the fans don't even spin. I'm...

    I'm talking about the fans don't even spin. I'm using a power supply from a tower I have at home for testing. It's a 20 pin, and I have it seated correctly, and I also tried it on my old MB and it...
  18. Replies
    11
    Views
    1,863

    d945gclf2 won't boot

    Guys... I just hooked up my new motherboard, installed Windows and the motherboard's drivers, shut it down and went to bed. I come back the next day, and it will not turn on. no matter what I do,...
  19. Have you had any luck with multi chanel audio?...

    Have you had any luck with multi chanel audio? I'm trying to be able to control the sound levels from within Centrafuse to adjust the sub levels. If for sure you can get this to work, I'd love to...
  20. Replies
    5
    Views
    1,301

    I have issues with choppy audio. When the song...

    I have issues with choppy audio. When the song changes, it's choppy for the first 2 seconds then is fine. CF 1.2 did not have this issue.
    Did you get your sound sorted out?
  21. Replies
    0
    Views
    659

    What maps would I get?

    If I purchased CF2 Nav Edition right now, what what is the release date of the maps that I would get (Q4 2006, Q2 2007)?

    I'm debating on just using the standard and iGuidance 2009 (which uses the...
  22. Replies
    0
    Views
    551

    EPIA MII-1200 5.1 audio

    ok, I have recently discovered the need (want) for the ability to control the sub in Centrafuse. To do this on my MII-1200 board, i need the AC '97 audio codecs. I got them from the VIA website,...
  23. Replies
    3
    Views
    2,431

    yep, it's all hooked up. To be more informative,...

    yep, it's all hooked up. To be more informative, the scantool.net software tells me that it's resetting the hardware interface, and then gives me "interface not found" after a few seconds.

    I...
  24. Replies
    3
    Views
    2,431

    elmscan ISO not responding!

    hey guys, sorry if this is a stupid question, but I couldn't find any others with the same issue...

    I hooked it up today, and inserted the CD. I click on the ISO version, and run the easyOBDII...
  25. Replies
    2
    Views
    665

    Cool, I'll look when i'm on my way home. I...

    Cool, I'll look when i'm on my way home. I forgot to mention that I'm still using 1.2 LOL. My bad. Thanks for your help!
Results 1 to 25 of 76
Page 1 of 4 1 2 3 4