Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: 2007 Mitsubishi Triton

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by Injector View Post
    shouldn't it be the other way around? so that when the voltage goes down on the normal battery the deep cycle engages?

    example:

    normal battery running your accessories starts to wear down, hits 12.8v the relay senses low voltage and switches over to the deep cycle battery.

    but what happens when you start the truck? does it charge the deep cycle battery until it hits 13.7v then it goes back to the main battery?

    did i get it right?

    ur close, but u have it the wrong way around

    When u start the truck, the alternator charges the main battery, and then when it reaches 13.7v the relay cuts IN. and begins to charge the auxillary battery.

    if the voltage of the main battery drops below 12.8v the isolater cuts OUT and begins to charge the main battery again.

  2. #12
    Low Bitrate SoulR's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    103
    tritonasaurus very nice install, very nice

  3. #13
    Maximum Bitrate bratnetwork's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Haledon, NJ
    Posts
    503
    I see that you have the cheap USB hub from eBay... I bought a few of them but the blinking LEDs annoyed me so i took them off. It worked for a little while but then it stopped working. I don't know if it was just bc it was a cheapo or if it had something to do with me removing the LEDs. How is it holding up for you so far?

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    32
    haha, funny you should say that, every now and then it decides it does not want to work, i have to unplug the usb and plug it back in, i put it down to it being an el cheapo too

  5. #15
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    33
    how is the sound quality from the dell? I bought an sx270 and plan to put it in truck.

  6. #16
    Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    32
    the sound quality is fine, i have it running out of the speaker jack on the dell into an auxilary input via rca's in the deck.

    one thing i have noticed in maybe 1 out of every 10-15 reboots is the sound card doesnt seem to work at all. my system boots from hibernation and to fix the no sound issue i just do a restart.

  7. #17
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    72
    i like clear installion goodluck

  8. #18
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    8
    Good job mate..

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    May 2009
    Posts
    30
    where the RV meter? keep in store? is there any other place to install this thing in the car?

  10. #20
    Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    32
    The Rv meter is in the shed. it wasnt the most accurate anyway. i have a Elmscan so i can connect it up to the computer if i want the same readings anyway.

    And yes, there is always room to install more things!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Indexing music in 1.0.9.8 Failed
    By hovalistic in forum StreetDeck
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2007, 11:19 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •