Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: '07 Focus INSTALLED!

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    19

    '07 Focus INSTALLED!

    Been gathering parts for a while, but I've finally completed my install. Still have to do some minor cable management in the trunk, awaiting the digital TV tuner to be delivered, and all the wires are ran for the reverse camera, but I'm still weighing my options before I drill into my bumper to mount the one I have now.










    Specs:
    3GHz Q35, Core 2 Quad, Mini-ITX
    2GB RAM
    500G 2.5" SATA hard drive
    DVD/CDRW combo drive
    In Dash Touch Screen Lilliput monitor
    WiFi b/g
    200W DC to DC Power Sup
    HQCTi AM/FM tuner to existing car antenna
    WinXP Pro
    CentraFuse 3.0 front end
    GPS Navigation
    Bluetooth Phone Support
    Media Player
    Satellite Radio
    Web Browser
    Audio Mixer
    OBD-II: Engine Diagnostics
    Rear Camera (not mounted yet but all cables are ran, just not ready to drill my bumper yet)
    TV Tuner (waiting on digital receiver to be delivered)
    SoundMAX Superbeam directional microphone

    Cy

  2. #2
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,025
    very nice install! super clean.

    How is the superbeam working out for you?

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by Punky View Post
    very nice install! super clean.

    How is the superbeam working out for you?
    Working fine so far. I've been using one on my desktop for years. I mounted it between the steering column and the instrument cluster as it was a perfect size gap.

    Cy

  4. #4
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,025
    are u using it as ur the included sound card? or are u only using the super beam mic?
    any echo noise issues?
    Thanks!

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by Punky View Post
    are u using it as ur the included sound card? or are u only using the super beam mic?
    any echo noise issues?
    Thanks!
    I'm only using the mic... so far, no noise issues unless I have a window all the way down. Just cracked for smoking seems to not cause any issues with callers.

    Cy

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    19
    Updated pix








    Cy

  7. #7
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,353
    Quote Originally Posted by TechnoTherapist View Post
    Working fine so far. I've been using one on my desktop for years. I mounted it between the steering column and the instrument cluster as it was a perfect size gap.

    Cy
    That's where I have mine mounted, on my SVT Focus...
    Although I attached it using Dual Lock, and I think some vibrations are getting thu to it...need a soft mount.

  8. #8
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MD
    Posts
    238
    Congrats on the install. Got a question, what motherboard are you running? And have you experienced any slow downs with it (ie running multiple apps)?

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by matt11601 View Post
    Congrats on the install. Got a question, what motherboard are you running? And have you experienced any slow downs with it (ie running multiple apps)?
    Since the original build, I've switched to the motherboard in the specs, NOT the mobo in the pictures. Info on it can be found here http://www.ibasetechnology.net/mi935.html

    As far as running multiple apps, in the registry, I replaced explorer.exe with Centrafuse as the shell, so ALL it runs is Centrafuse and the apps therein. Before doing that, I had zero issues with running multiple apps as this is a hoss of a system.

    Cy

  10. #10
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    112
    If you go back to the projects thread, a few down, you will see my nissan frontier 2005 install, yours looks very nice, you did an awesome job...

    Im wondering though, how did you get CF3 to display the Artist AND title in the "currently playing" view ? My CF3 is only displaying the title, not the artist...

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. 8" screen, will it fit in a 07 focus?
    By clutz2516 in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 01-30-2008, 03:50 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 07-06-2006, 05:10 AM
  3. installed line amp in 05 xterra and no sound
    By 05-se in forum Car Audio
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2006, 12:51 PM
  4. LOG: Software installation and setup
    By d_sellers1 in forum Software & Software Development
    Replies: 9
    Last Post: 06-08-2006, 10:11 PM
  5. Keypad navigation and focus
    By djmickyg in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 02-22-2006, 02:59 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •