Page 6 of 6 FirstFirst 123456
Results 51 to 59 of 59

Thread: 2000 Denali Install - Lots of pics!

  1. #51
    lez
    lez is offline
    FLAC lez's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    UK
    Posts
    1,334
    Quote Originally Posted by rulouder22
    I was able to get it to work by making this change to the registry:

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\sermouse]
    "Start"=dword:00000004

    The NoSerialMouse or NoSerialMice or FastDetect:COM1 all did not resolve the issue.
    I had same problem with a usb gps being a serial ballpoint mouse, everytime I plugged it in the pointer went crazy and I could not control windows, it was very hard to disable it because as soon as you unplugged it, the ballpoint dissapered from device mangler.

    Took about 15 mins of cable wriggling to try to get it to appear long enough for me to right click/disable before the gps stream started.........

    Like you install.
    Is that cd changer kenwood? the metalwork looks just like the old kenwood 10 disk changer.

  2. #52
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4

    Need some info

    Trying to do the same install in a 2000 Denali that I bought last summer. I can do the computer install part for sure, but not sure about fabrication. If this user can get me a link to those pics and such, it'd be appreciated!

  3. #53
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1

    Exclamation

    I can't see the pictures.

  4. #54
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4

    For sure

    Yeah, that's what I'm sayin too! We NEED those pictures, they are crucial... I'd be happy to host them too, if someone could get them to me.

  5. #55
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    124
    I'm not sure that the pics of an almost three years old post could still be hanging around...

  6. #56
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4
    U are probably right, but if I did a huge install in my truck like this one, I would probably have kept the pics barring hard drive failure... Good thing my stuff is on RAID!

  7. #57
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Daytona Beach, FL
    Posts
    28
    Wow! I haven't touched this thread in a while! My server crashed a while back and I never thought to restore these when I rebuilt it. Good thing I'm a pack rat when it comes to images! Check the front page again - I fixed them.

    I actually sold this truck last year and gutted everything out of it. I transplanted everything into my '96 Explorer. I'll get some pictures and start a new thread for it. This time I gutted the inner dash and fiberglassed the lilliput into the front bezel.
    Carputer: VIA M10000 Nehemiah Core, OPUS 150w - Optima YellowTop Deep Cycle battery, Netgear 54Mbps WG111 Wireless USB 2.0 Adapter, Using 'modified' Onstar box as GPS unit, 7" Lilliput put into digitalww dash kit by myself

    -My Denali-

  8. #58
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    14
    Very nice install.

  9. #59
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Daytona Beach, FL
    Posts
    28
    I took some pics of the install in my Explorer and posted them here if anyone is interested: http://www.mp3car.com/vbulletin/show....php?p=1030283
    Carputer: VIA M10000 Nehemiah Core, OPUS 150w - Optima YellowTop Deep Cycle battery, Netgear 54Mbps WG111 Wireless USB 2.0 Adapter, Using 'modified' Onstar box as GPS unit, 7" Lilliput put into digitalww dash kit by myself

    -My Denali-

Page 6 of 6 FirstFirst 123456

Similar Threads

  1. 2003 Ford Ranger FX4 Install (Lots of pics)
    By tbird2340 in forum Show off your project
    Replies: 91
    Last Post: 10-12-2009, 10:21 AM
  2. Lilliput install pics '03 Sierra Denali
    By rgardjr in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2004, 12:57 AM
  3. Cell Handsfree Install Pics
    By DaViper in forum Show off your project
    Replies: 2
    Last Post: 05-02-2004, 10:08 PM
  4. Laptop Drive install questions (pics)
    By bosstone74 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2004, 01:42 AM
  5. Beginning of the install pics
    By ddt in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2002, 12:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •