Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Acura 3.2tl Just Finished Tell Me What You Guys Think

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    15

    Acura 3.2tl Just Finished Tell Me What You Guys Think

    Let me know what you guys think i just finished this project about a month ago but havent had time to put it online
    i'm running

    P3 933mhz
    512 mb
    80gig hitachi
    dell optiplex mini case
    frodoplayer
    phonecontrol

    I used alot of old parts i had laying around for my cpu, then fabricated the bezel for the screen, put a head unit in my glove box, dont have pictures of that yet tho and put 2 8" in the back still working on re-doing the trunk...Pimpmode on here showed off his project that we did, me and him have been working together on most of the project...tell me know what you guys think.

  2. #2
    Tainted Love Cris's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    4,651
    Quote Originally Posted by Desisolja2
    Let me know what you guys think i just finished this project about a month ago but havent had time to put it online

    It's still not online...you really should post some pics...

  3. #3
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    yes, I want to see some pics, please.
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  4. #4
    Constant Bitrate UnsanePyro's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    RI
    Posts
    152
    I'm almost positive I know this guy. Don't worry, it is getting done. He's just been busy. I'm anxious too cause I drive the same (nearly) car.

    Edit: Maybe not, he seems to have a different part list.

    Will this be 3 TLers with carputers?

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    15
    ok got it, the computer is under the passager seat, i moved up the seat so you guys could see it, but when the seat is completely back you cant see it all.

    I have to redo the bezel so if it doesnt look up to par thats only because i didnt let the bondo cure long enough (i got impatient) so i'll be redoing it soon..also when i get a chance i'll put more pictures up
    Attached Images Attached Images    

  6. #6
    Constant Bitrate pimpmode's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    georgia
    Posts
    152
    looks pretty good...just refinish the bezel and you'll have a winner
    97 Pontiac Grand Prix GTP
    P4 2.4
    Freetech MoBo
    DSATX 220W
    512 MB ram
    200 GB Maxtor harddrive
    Road Runner
    Iguidance 2.1
    EZSync 1.94

  7. #7
    Constant Bitrate UnsanePyro's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    RI
    Posts
    152
    Looking good. How is the second gen treating you? Dead tranny yet?

    I'm guessing you didn't have the factory NAV installed? Wasn't it an option for that gen?

    What about some pictures of the HU/trunk?

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    15
    Naw working great no problems at all yet, also i'm going to get more pictures up, i'm working on the trunk right now, i'm trying to vinyl the whole thing so taking longer then i thought hopefully will be done in a couple of weeks. and i'll get pictures of the head unit on here soon also. let me know what you guys think about it so far tho.

  9. #9
    Constant Bitrate CA 3000GT's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Palo Alto, CA
    Posts
    167
    Nice install! Looks good!
    Do the TL's have bad trans? I totally wouldn’t have expected that...
    1995 SL stock
    Working On: GMAT
    Given Up On: Custom motorized lcd

  10. #10
    Constant Bitrate UnsanePyro's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    RI
    Posts
    152
    Quote Originally Posted by CA 3000GT
    Nice install! Looks good!
    Do the TL's have bad trans? I totally wouldn’t have expected that...
    The second generation does, first/third(current) are fine. I believe there is a problem in the design where not enough fluid gets into the 3rd gear? I know they die, but not entirely sure on why.

    The install is looking good though. I'm a bit envious

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. hi guys, was reffered to here.
    By ares in forum General Hardware Discussion
    Replies: 24
    Last Post: 06-27-2004, 12:56 PM
  2. Wat do you guys do with the retail boxes
    By cproaudio in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-15-2002, 10:54 PM
  3. What do you guys know about 4Runners?
    By rave5096 in forum Off Topic
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2002, 09:53 PM
  4. how did you guys anchor your computers in the trunk?
    By Heedunk in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 30
    Last Post: 09-15-2001, 11:30 PM
  5. guys at MECI don't reply...I'm getting nuts
    By maromba in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-21-2000, 10:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •