Page 6 of 6 FirstFirst 123456
Results 51 to 59 of 59

Thread: 2005 Acura TL install - DONE!

  1. #51
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    18
    What do you mean hiding?..

    I only ask this also because I use the main cig socket up front where the display covers.. otherwise I would be all over the possibility of extending 44 wires.

  2. #52
    Newbie
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1

    Can you send me a video on how to do everything

    Can you send me a video on how to do everything .. I have the same car and I've been looking around on custom installtions for navigation to the TL, none so far. But i would appreciate if you have any videos on cabling or actually putting it all together.

    - thanks

  3. #53
    Newbie
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    nice job.....

  4. #54
    Newbie
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Alabama
    Posts
    27
    Looks really clean. Nice job

  5. #55
    Newbie
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    I saw your report so very wonder for me.
    I just get 2005 Acura TL so can you do for me like your TL?
    How much charge to me?
    I can drive to your place so let me know.

    James

  6. #56
    Newbie
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1

    ?????

    Quote Originally Posted by theklassic View Post

    Xenarc display mounted



    Back together again...



    Booting upon ignition



    Software: RoadRunner w/ MC2.0 skin (Frontend), iGuidance w/ IGmod (navigation), and Winamp w/ Milkdrop



    iGuidance embedded into frontend



    Original HVAC/Radio display moved to lower compartment



    Alternate angle



    Center console: External 4-port USB hub, aux audio input, and toggle switch to shutdown computer when not needed



    Full view:



    Milkdrop visualization



    Frontend's main screen



    Frontend's audio screen



    upcoming:

    does the factory radio unit with the buttons still work?

  7. #57
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by kelseyginn View Post
    does the factory radio unit with the buttons still work?
    Yes they do. I did the same install (with different components) on my 2005 TL non navi. After lengthening the 40+ wires and adding in an X3 aux adapter everything works as it should. I've been running this for about 2 years now. I'm using a laptop as my source. System turns on with the key and sleeps 1 minute after power is cut off.

  8. #58
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    41
    For some reason, the pics of your project are no longer visible. Can you please re-upload them? Like somebody else mentioned, a video would be nice too. I may buy a TL just like yours, and replicate what you did.

    Thanks,
    DominicanJB

  9. #59
    Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Hi there, I'm interested in the same project but the pics are no longer available. Could you repost the pictures or maybe send them to me via email. Thanks a lot.

Page 6 of 6 FirstFirst 123456

Similar Threads

  1. Another 2005 Mustang install
    By 2 STanGeR in forum Worklogs
    Replies: 4
    Last Post: 12-02-2005, 10:46 PM
  2. 2005 scion xb install
    By professorjason in forum Worklogs
    Replies: 7
    Last Post: 10-11-2005, 12:25 PM
  3. 2000 Acura TL Carputer
    By skippy911 in forum Show off your project
    Replies: 49
    Last Post: 10-08-2005, 11:19 AM
  4. Replies: 21
    Last Post: 01-27-2005, 05:37 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 01-01-2005, 04:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •