Results 1 to 2 of 2

Thread: problem embedding iguidance in RR

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    39

    problem embedding iguidance in RR

    i properly embedded iGuidance into RR last week (or atleast i think i did) and all of a sudden the other day it crapped out on me. iGuidance still works standalone in windows but when i press the navi on RR it gives me that "make sure the gps is properly connected" error message. it did work for a while and i didnt change a single setting and now it doesnt work at all except before i turn RR on. anything im forgetting?

  2. #2
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    for Xport3 and split your com port then it will work.

Similar Threads

  1. IGuidance 3.0 and Embedding RR
    By EricE in forum GPS
    Replies: 7
    Last Post: 03-06-2007, 06:48 PM
  2. iGuidance and new RR problem
    By hotrod_nut in forum Road Runner
    Replies: 9
    Last Post: 10-02-2006, 05:02 PM
  3. Video problem (maybe) RR 9-5-06
    By vinzer in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2006, 02:29 AM
  4. Replies: 17
    Last Post: 06-15-2006, 01:46 AM
  5. Iguidance embedded problem
    By NRGZ28 in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 03-09-2006, 11:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •