Results 1 to 2 of 2

Thread: audio problems

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2007
    Posts
    19

    audio problems

    Hi, I have a problem. I have just installed a carputer running windows XP, when I play any music applications the music is running fast ( sounds like Alvin and the chipmonks). I have no sound card just the board sound chip. I have uninstalled and reinstalled the driver as well as updating them with no effect. Any Ideas????

    Specifications:

    Motherboard
    Jetway J7F2WE1G5D-OC-PB

    CPU
    25 Watt VIA C7

    Hard Drive
    200GB 2.5" Toshiba SATA

    RAM
    512MB Kingston DDR2 PC4200/533MHz


    Power Supply
    80 Watt DC-DC

    Power controller
    Automatic Startup/Shutdown Power Controller with Shutdown Delay

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    May 2007
    Posts
    19
    Anyone???????

Similar Threads

  1. Jetway mini itx audio problems
    By inniss777 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 11-27-2006, 03:27 AM
  2. 98 Jeep Cherokee Audio Problems!!! Please Help!
    By maxcarpro in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 09-28-2006, 02:04 PM
  3. Audio problems
    By jfelix in forum MacCar
    Replies: 6
    Last Post: 05-04-2005, 06:56 PM
  4. Audio problems
    By Rocker298 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2004, 02:49 PM
  5. Exact Audio Copy Timing Problems?
    By jnusaira in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2004, 11:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •