Page 5 of 15 FirstFirst 1234567891011121314 ... LastLast
Results 41 to 50 of 141

Thread: Upd8 1.0.8

  1. #41
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Washington, DC
    Posts
    36
    finally got the subscript error taken care of. It took deleting and re downloading. For some reason that cleared it up. i have another issue during a sync, i get a "no access" error after it starts to copy. debug below:

    1/17/2008|11:11:37 PM|Process songs in subfolders
    1/17/2008|11:11:37 PM|Get list of remote songs
    1/17/2008|11:11:38 PM| Entering update_label
    1/17/2008|11:11:38 PM|Error routine
    1/17/2008|11:11:38 PM| Entering update_label
    1/17/2008|11:11:38 PM| Entering update_label 75 Path/File access error
    1/17/2008|11:11:38 PM| Entering update_label
    1/17/2008|11:11:38 PM| Entering update_label
    1/17/2008|11:11:38 PM| Entering update_label

  2. #42
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,622
    It looks like it can't find a folder or file.

    As it's 'copying' you should have an update.log file

    this will list all the files folders it has copied across.

    Theory is if you look at the last one successfully copied the next one (folder or file) is the one it is having problems with.

    BTW are you syncing between Drives on same PC, two PC's on a wired lan, USB stick and PC or two PC's seperated by wireless?

  3. #43

  4. #44

  5. #45
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Washington, DC
    Posts
    36

    Update 1.08

    Verified the multi file type fix. also handles much better when a rem dir is not available. i will keep testing.

  6. #46

  7. #47
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    51
    well i tried it and i got a message box that said path was not available.. but this could be because i have remote files on the local side. I'll fix that tomorrow and try again the "&" bug is confirmed fixed
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  8. #48
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,622
    Huh? message box?

    I have only put one message box in and that will only appear if you run the wrong exe and tells you to run the correct one.

    Hmmm, weird.

  9. #49
    Maximum Bitrate jonessc's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Wales, UK
    Posts
    787
    E,

    Great job on this, works superb and matches the skin nicely! (as long as the access.ok goes on the flash drive ) thans for sharing it.
    CarPuter Progress:
    Planning:-----> [||||||||||] 100%
    Hardware Buying:-> [||||||||||] 100%
    Software:-----> [||||||||||] 100%
    Installing:-----> [||||||||||] 100%
    Current Project= Making skins in photoshop...

  10. #50
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,622
    Thanks, it's good to know when something actually works


    I have realised I need to make this hibernate aware as I have issues with it coming back after hibernation, so I will be looking into that in the next few weeks.

Similar Threads

  1. Released: BETA 10
    By skippy76 in forum Road Runner
    Replies: 169
    Last Post: 03-07-2006, 10:53 AM
  2. StreetDeck Developer Edition Beta
    By Fiberoptic in forum StreetDeck
    Replies: 19
    Last Post: 01-23-2006, 02:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •