Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: Hibernation time sky rocketed

  1. #21
    Variable Bitrate proph's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    422
    also check another thing... its a long shot but here goes...

    about 2 months ago I had weird issues like random rebooting, and slow hibernate and resume. Well my IDE cable (where I cut off the secondary IDE) was grounding on metal every once in awhile.. Check it out for good measure.
    Setup:
    Dynaudio 240GT
    PPI PC4100, PPI PC2350
    Zapco DSP6
    ADS DAC
    Testing new board (Albatron KI690-AM2)

    "I dont know if complaints were filed, or mistakes were made, but feelings were hurt." -Krystal Washington

  2. #22
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,024
    thanks for the advice. i fixed the problem, for future reference.
    I reseted the bios, and set to optimized default, and its now back to 3s resume!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Replies: 27
    Last Post: 03-04-2008, 02:46 PM
  2. Vista Navigation dosen't work in 1.1.1.0
    By tek818 in forum StreetDeck
    Replies: 14
    Last Post: 12-22-2007, 09:53 AM
  3. Resume time from hibernation with EPIA M/B's
    By toxsickcity in forum Software & Software Development
    Replies: 6
    Last Post: 09-22-2005, 12:32 AM
  4. Odd Off Topic-ness on Hibernation
    By Vchat20 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2005, 05:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •