Results 1 to 6 of 6

Thread: Help, Navi Causes Blue Screen

  1. #1
    Variable Bitrate dhantiflag's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Mentor, OHIO
    Posts
    384

    Help, Navi Causes Blue Screen

    Ok, so i had iguidance3.0 installed and whenever i would run it within 1-15 min of the prog running it would bluescreen, say something like multiple_IRP or IRQ Requests?

    so i upgraded to 4.0 and i still get the same bluescreen and such, i tried to reinstall and cant find any solution to this

    any help?

  2. #2
    Maximum Bitrate jonessc's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Wales, UK
    Posts
    787
    Quote Originally Posted by dhantiflag View Post
    Ok, so i had iguidance3.0 installed and whenever i would run it within 1-15 min of the prog running it would bluescreen, say something like multiple_IRP or IRQ Requests?

    so i upgraded to 4.0 and i still get the same bluescreen and such, i tried to reinstall and cant find any solution to this

    any help?
    Sounds like the IRQ could be the one that your GPS aerial is using (im guessing USB) try running the system with a port splitter such as XPort(Free) or GPSGate (15 day free trial) that will then control your GPS port and let you pick a different COM no (you could even run multiple GPS programs and share the GPS device)

    Even if that doesnt solve it, it will at least eliminate 1 of the possible causes?

    Would also suggest disabling Auto restart on failure, so you can get a good look at the exact message when it happens


    CarPuter Progress:
    Planning:-----> [||||||||||] 100%
    Hardware Buying:-> [||||||||||] 100%
    Software:-----> [||||||||||] 100%
    Installing:-----> [||||||||||] 100%
    Current Project= Making skins in photoshop...

  3. #3
    Variable Bitrate dhantiflag's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Mentor, OHIO
    Posts
    384
    i already use XPORT, and it is disabled but for some reason when it bluescreens i can only see half the screen... hmm

    the multiple_IRQ is the only thing i can see really

  4. #4
    Maximum Bitrate jonessc's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Wales, UK
    Posts
    787
    Try GPSGate, it is alot more easier i always had crashes when i used xport
    CarPuter Progress:
    Planning:-----> [||||||||||] 100%
    Hardware Buying:-> [||||||||||] 100%
    Software:-----> [||||||||||] 100%
    Installing:-----> [||||||||||] 100%
    Current Project= Making skins in photoshop...

  5. #5
    Variable Bitrate dhantiflag's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Mentor, OHIO
    Posts
    384
    seems like the prob is fixed, reinstalled drivers upgraded to newest ver of xport...

    not sure which did, frankly not worried :-P im just happy i can finnaly no where i am heading now

  6. #6
    Maximum Bitrate jonessc's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Wales, UK
    Posts
    787
    Quote Originally Posted by dhantiflag View Post
    seems like the prob is fixed, reinstalled drivers upgraded to newest ver of xport...

    not sure which did, frankly not worried :-P im just happy i can finnaly no where i am heading now
    Thats the problem its hard to eliminate the cause cos it typical forany one of them to cause the same problem.

    Glad its sorted, aint nothing worse than a crash when your in the middle of a drive waiting for your next route instruction
    CarPuter Progress:
    Planning:-----> [||||||||||] 100%
    Hardware Buying:-> [||||||||||] 100%
    Software:-----> [||||||||||] 100%
    Installing:-----> [||||||||||] 100%
    Current Project= Making skins in photoshop...

Similar Threads

  1. blue screen of death issues
    By PhatMo in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-08-2008, 01:24 PM
  2. Tedelex LCD Screen
    By ryanbyn01 in forum LCD/Display
    Replies: 3
    Last Post: 09-05-2007, 09:46 PM
  3. my poor screen
    By jay_tu in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 08-11-2006, 04:19 PM
  4. BLUE SCREEN on my MONITOR!! WHATS THAT MEAN???
    By ironic in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-05-2006, 03:24 PM
  5. BMW pre-installed system - TFT ?
    By tsingsu in forum LCD/Display
    Replies: 11
    Last Post: 08-05-2002, 03:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •