Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: TV not working properly

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95

    TV not working properly

    When I originally got the TV card everything was fine. I was able to record programs on to my HD, no probs. However, recently when i record something and replay it, it doesn't play any sound. Could this be the fault of the card, maybe a deleted a file somewhere, or is it the software?

    Also, what is a good program I can download for free to use for viewing and recording TV shows?

    Thanks

  2. #2
    Raw Wave wizardPC's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Nashville
    Posts
    2,635
    what card and what OS?
    Debt as of 1/1/05: $34,354.48
    Debt as of July 4, 2007: $0.00 explanation
    I'M DEBT FREE!!
    I'm now a reasonably successful gunblogger.

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Ummm...not sure about the card. I've thrown out the packaging. It was a well known brand or anything, so i doubt anyone would have heard of it. It seemed to work brilliantly. I running XP on a 2.4ghz comp.

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    It is NOT a well known brand card

  5. #5
    Maximum Bitrate eCarô's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    SE Michigan
    Posts
    810
    Are you running NAV? If so, look for a checkbox that is for Messenger (on the Internet tab). Make sure it's unchecked.

  6. #6
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    NOBODY MOVE! This is a jack!!

    for those running TV cards in your car, how is the reception, is it even worth it? Ive allways been under the assumtion that over the air TV blows. Most of the channels are just white snow and the 3 or 4 you do get look like crap. Are things different now?
    Thanks.

    You may now resume your regular postings.

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    No, unfortunately i'm not running Nav! The computer is not even in the car yet. I'm still waiting for my Opus to arrive.

    This problem is really ****ting me!!!

    I've been trying to look for another TV program to download, but to no avail.

  8. #8
    Maximum Bitrate eCarô's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    SE Michigan
    Posts
    810
    Do you get sound when watching TV, but none on recording?

  9. #9
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    117
    Maybe check your connection from the output of your TV card to the input on your sound card?

  10. #10
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    eCar, that's correct. I get sound normally when watching TV but only get visual when it's recorded.

    I've checked the connections about 3.4 trillion times!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. 7" screen, which mobo/gfx to buy for 16:9 TV out?
    By Vittel in forum LCD/Display
    Replies: 12
    Last Post: 08-08-2003, 01:15 PM
  2. resizing tv out on EPIA800?
    By Jamez_Warner in forum LCD/Display
    Replies: 7
    Last Post: 06-11-2003, 05:40 AM
  3. tv tuner remote help
    By samael in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2003, 10:10 PM
  4. Epia 9000 Problem w/ TV Out
    By blazinlow in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2003, 12:15 PM
  5. How I got TV in my Car (about antennas)
    By felix99 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2002, 05:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •