Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 48

Thread: FrodoCam

  1. #1
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846

    FrodoCam

    UPDATE!!!!
    Now at version 1.1 with new features.

    I will release this here, as it is useful for all apps.

    FrodoCam 1.1

    Code:
     2004 Kevin Lincecum
    frodo |at| frodplayer.com
    
    FrodoCam 1.1
    
    License:
    I don't care as long as it's not commercial.
    E-mail me if you have licensing questions
    or want to use in a commercial application.
    
    Frodo
    
    Notes:
    MediaCar Search String: "FrodoCam 1.1"
    MediaEngine users will want to set BORDER=TRUE.
    
    Ini file:
    [MAIN]
    LEFT=100
    TOP=100
    WIDTH=800
    HEIGHT=480
    FRAMERATE=15
    STRETCH=FALSE
    BACKCOLOR=0
    STARTWITHMENUOPEN=TRUE
    BORDER=TRUE
    
    Explanation
    Position & Size:
       LEFT=100
       TOP=100
       WIDTH=800
       HEIGHT=480
    FRAMERATE=15
    STRETCH=FALSE   'Keep aspect ration
    BACKCOLOR=0     'Backcolor (only useful if stretch is false)
    STARTWITHMENUOPEN=TRUE    'Menu starts open or closed  
    BORDER=TRUE               'Has border or not.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  2. #2
    Newbie RobIles's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    UK
    Posts
    40
    Thanks Frodo,

    App seems 100% as well

    same problem with media engine tho - - - - shells to app, then hogs 90%+ cpu

    I'm going to give MediaCar a go tomorrow - - - - will post results.

    Thanks for everyones help

    Rob

  3. #3
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by RobIles
    Thanks Frodo,

    App seems 100% as well

    same problem with media engine tho - - - - shells to app, then hogs 90%+ cpu

    I'm going to give MediaCar a go tomorrow - - - - will post results.

    Thanks for everyones help

    Rob

    ME seems to do this with a few apps. I believe they have a bug report on it but I don't know if or how to resolve it.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  4. #4
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Feedback ?


    (Had bad day and really impatient)
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  5. #5
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    485
    If I had a camera I'd be able to test it better. But seems to work otherwise
    ----------------------
    VIA Epia II
    256MB 266DDR Ram
    90GB Wester Digital
    Bluetooth/Deluo GPS
    Lilliput 7" Touchscreen
    ----------------------
    Mazda 6 Carputter > Click Me!

  6. #6
    FLAC Pudge's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    AZ
    Posts
    1,007
    Hmm... It fired up once, then it won't launch anymore. Looked cool though. Sorry you've had a bad day.
    My Carputer! (More Car Pics at the end)
    2 Kicker Comp 10"
    Epia M-9000, 256 MB DDR, 120 Gig HD
    Lilliput 7" VGA Touchscreen
    Check it out?!

  7. #7
    Maximum Bitrate sfay93's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Omaha, NE
    Posts
    777
    Works well on my desktop with my Ati AIW. Only uses like 8% of my resources. Plan on incorporating this into FP? I would love to have the TV in there. All it needs is a way to change channels and you're done. You have done a great job so far. Exceeds expectations. Thank you.
    7" Lilli TS, Soyo K7VME, Semperon 2200, 160GB Maxtor, 512mb PC3200, Deluo GPS, Panasonic Slim DVD/CD RW, Linksys WMP545G , Opus 150w, XMDirect, XP Pro, FP, IG [XXXXXXXXX-] 90%
    ATVMS.com

  8. #8
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by Pudge
    Hmm... It fired up once, then it won't launch anymore. Looked cool though. Sorry you've had a bad day.
    hmmm, next version I'll put a log in and see if we can figure that out.

    Thanks, Day getting better. Food Soon. Ug happier when food come.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  9. #9
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by sfay93
    Works well on my desktop with my Ati AIW. Only uses like 8% of my resources. Plan on incorporating this into FP? I would love to have the TV in there. All it needs is a way to change channels and you're done. You have done a great job so far. Exceeds expectations. Thank you.
    You should be able to change channels through the video source function.
    Click Tune in the dialog. (Yes I know it's small, it's not my dialog)

    Frodo
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  10. #10
    FLAC Pudge's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    AZ
    Posts
    1,007
    Maybe this helps, I don't plan on using it (backup cam) anytime soon, but maybe for other people.
    Attached Images Attached Images  
    My Carputer! (More Car Pics at the end)
    2 Kicker Comp 10"
    Epia M-9000, 256 MB DDR, 120 Gig HD
    Lilliput 7" VGA Touchscreen
    Check it out?!

Page 1 of 5 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •