Results 1 to 2 of 2

Thread: What the #%$& am I doing wrong?

  1. #1
    Variable Bitrate nottastocker's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Shenandoah, VA
    Posts
    332

    What the #%$& am I doing wrong?

    This is for all of you wonder-programmers out there in internet. I'm trying to write a class that would be a function table. You feed the class a string and a function pointer, and then you can get the function later on by suppling the string. It is probably something obvious... can anyone help me out with this?
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Didn't have much time to look but I think you missed a ':' here:
    void func_db:new_cmd(string c, func_t f)

    Should be:
    void func_db::new_cmd(string c, func_t f)
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

Similar Threads

  1. Something wrong, help need! : making -8V and 5V PS,
    By helloman in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 09-06-2004, 04:08 PM
  2. anything wrong with BIG?
    By TiTUS in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-01-2003, 02:06 PM
  3. Tell me where I'm going wrong PLEASE,
    By Sunglassesron in forum LCD/Display
    Replies: 7
    Last Post: 09-10-2003, 04:43 PM
  4. Ok here's another, "What's wrong with this picture"
    By CrazyLittle in forum Off Topic
    Replies: 8
    Last Post: 04-25-2002, 11:11 AM
  5. Something wrong, help need! : making -8V and 5V PS,
    By helloman in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-2001, 03:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •