Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: How to make Frodo's RoutisLauncher work with iGuidance

  1. #21
    Raw Wave tj!2k4's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,294
    Quote Originally Posted by dapure
    I am not having any luck with Centrafuse 2. Are you using version 2 because I have followed every step in this thread and all I get is a white screen. In version 2 Navigation is listed under Apps and I have changed the Eternal XML file to call up the folder with the routislauncher.ini file in it. I am pretty sure I have not made a misstake.
    Look in the CF options and see if you have ONTOP enabled. If you do, turn it off.

  2. #22
    Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    NJ
    Posts
    43
    I have tried almost everything possible. I even tried changing the other parameters. The only thing I can get is a white screen to come up. I have also tried changing the directory name in External.xml. I noticed that you had yours directed to RoutisLauncher.exe. I have no such file. I only have RoutisLauncher.ini and I have set the correct directory for iGuidance and I changed the caption to Warning. In CF the app is directed to the folder with RoutisLauncher.ini in it. I am not sure why it won't work. At this point it is almost too much trouble for what it's worth.

  3. #23
    FLAC PURDooM's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Anoka County, MN
    Posts
    1,020
    Why not use more up to date apps?

    iglaunch:
    [Release] iGLaunch v3

    for greater pimpness:
    [Release] SKINbedder BETA 2.99999

    and you could try the one in my sig if you like awesome programs that are a work in progress but not quite finished yet.
    Current projects: iGmod reloaded (Latest release) (put on hiatus indefinatly)

    Unlimited Internet and gps tracking for $6 a month with boost mobile!

    Carputer 2: www.lmaocar.com

  4. #24
    FLAC -zip-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Ontario/Canada
    Posts
    1,293
    Bookmark
    2008 350z GT Installed since April 22nd 2011 - Worklog
    2000 Protege Installed Since April 2, 2005 - Intel D201GLY|Fusion Brain|ODBPros ODBII|Engenius|GPS Rikaline|Powermate|Motorized Lilli
    Sound Stage
    Eclipse|MTX|Infinity

  5. #25
    Constant Bitrate asci01's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Florida
    Posts
    155
    Quote Originally Posted by tj!2k4
    Look in the CF options and see if you have ONTOP enabled. If you do, turn it off.
    I also get a white screen even though ONTOP is turned off.

    Any ideas how to solve this?

  6. #26
    Raw Wave tj!2k4's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,294
    Does it work properly if you just run the RoutisLauncher.exe by itself (ie not embedded in any frontend)?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 11-18-2002, 09:59 PM
  2. What do I need to make this LCD work with compoosite video?
    By pigseye in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-19-2002, 09:36 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-07-2001, 12:43 PM
  4. Whats requried to make the EIO.com 5" display work
    By Squeezer in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2000, 03:20 PM
  5. Can you make a portable TV work?
    By type2guy in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-1999, 11:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •