Results 1 to 6 of 6

Thread: MPXplay playlist issue

  1. #1
    TomLikesFire
    Guest

    Question MPXplay playlist issue

    Hey guys, i am have a problem, i have MPXplay set to load on boot via autoexec.bat, it loads playlist, but it always starts paused and i can never get it to play (at all) when the playlist is loaded. Anyone got any ideas?

    Tom

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    4

    Post

    Yeah, the playlist file might be wrong, like the MP3s are in the wromg place for the playlist...

  3. #3
    FLAC
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    1,612

    Post

    did you make your playlists in dos or windows, if you made them in windows, try making them in dos, look at the FAQ for more info on dos playlists

  4. #4
    TomLikesFire
    Guest

    Post

    made the list with
    dir *.mp3 /s /on /b > playlist.m3u
    could it have to do with lfn?

    [Edit] now i remember, it is weird cuz when i put the drive in this computer, it works great but on my mp3 box it just doesn't.

    Tom

    [ 01-09-2002: Message edited by: TomLikesFire ]

  5. #5
    FLAC
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    1,612

    Post

    yep, has to do with lfn

  6. #6
    TomLikesFire
    Guest

    Post

    so i figure i need a lfn driver for dos, is that right?

    Thanks a bunch bgoodman
    Tom

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •