Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Xport2/compass problem, need help

  1. #21
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    What a relief. I thought I'd have to actually do something. Was thinking it used different sentences than the others. Oh well, as long as it works and behaves...

  2. #22
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    North Aurora, IL
    Posts
    392
    i got it working, the new version fixed all my problems. thanks man


    dont know if all the other options are working, but i dont care, al i needed was navigation

  3. #23
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    Yeah, it really doesn't matter as long as the data goes through and it fixes hibernation probs. The rest is just extras.

  4. #24
    MySQL Error MatrixPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Beach City, Socal
    Posts
    4,053
    Hey Curiosity and you guys, do any of you guys has this problem.
    One in a while, Compass didn't seem to get any data cuz the altitude and speed only show 0. If I open Compass' configure and close it right a way, data will go thru.
    This is happen right after come back from hibernation. Only happen one in a while (1 out of 20~50 hibernate).
    Haven't try the new one yet.
    2004 Matrix XR A7N8X-VM/400 AMD XP-M 2500+, DS-ATX
    89 Supra Turbo P3 600E@750/Abit BE6 II, Alpine M-BUS Car2PC.
    Y2K Accord Dell GX150
    RoadRunner is the best FE PERIOD
    EmoRebellion is a SCAMMER

  5. #25
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    You still have a really early one! Try the new one. Mine was doing that once in a while too, so I'm sure it's fixed.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 09:29 AM
  2. A little problem with my car... Maybe...
    By BoyNextDoor in forum Power Supplies
    Replies: 30
    Last Post: 11-13-2004, 09:58 PM
  3. MedicaCar Volume Problem -- Need Help
    By BrUTaL in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2004, 09:27 PM
  4. Media Car not responding... Lilliput problem?
    By carpcnoobie in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2004, 02:38 PM
  5. cordless phone problem
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2003, 12:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •