Results 1 to 2 of 2

Thread: Something I've been working on...

  1. #1
    Zac
    Zac is offline
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    VA
    Posts
    192

    Something I've been working on...

    click me!

    Anyone mind trying this out and giving me some suggestions (or if you find and bugs...)

    And yes, woo for cross posting (that thread is already old and on the second page and this forum gets hella views compared to anything else here right now.)

  2. #2
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    There's one fixed filename:
    ---------------------------
    GUITest
    ---------------------------
    Unable to load background image file: C:\code\GUITest\guitest_skin\background2.jpg (TODO: Close Here?)
    ---------------------------
    OK
    ---------------------------

Similar Threads

  1. ubs cable working outside not working in car
    By 00christian00 in forum Newbie
    Replies: 9
    Last Post: 07-25-2005, 12:47 PM
  2. Anyone Destinator working in Centrafuse ?
    By superbowl in forum Centrafuse
    Replies: 31
    Last Post: 02-05-2005, 12:30 PM
  3. Via Epia M-900 Video Drivers Not working
    By mattdisaster in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-2005, 11:33 AM
  4. How do i make Radio working in MediaCar?
    By zvi in forum MediaCar
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2004, 03:38 PM
  5. motorized screen stopped working :(
    By corsamel in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2002, 11:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •