Page 95 of 102 FirstFirst ... 45858687888990919293949596979899100101102 LastLast
Results 941 to 950 of 1016
Like Tree1Likes

Thread: One-Click WebCam Recording!

  1. #941
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    Wow. Thought it was only here that people ignore emergency vehicles as if it's too much trouble. LOL

  2. #942
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Western Australia
    Posts
    169
    What intersection was that at?

  3. #943
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    84
    Quote Originally Posted by zillacles View Post
    What intersection was that at?
    http://maps.google.com.au/?ie=UTF8&l...,0.009645&z=17

    Grand Prom x Beaufort St.

  4. #944
    Newbie Allenpc's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    U.K
    Posts
    32
    Firstly let me say what a great application this is....It's something I've wanted since first installing the carpc 2 years ago, and only just got round to getting it all sorted.

    Unfortunately, I still have a glitch, although it might be more GPS related. Here is a quick video:-

    1. Apologies but Youtube have sped it up x3!
    2. My problem is the GPS signal, its intermittent. I have a BU353 running XP SP3. GPSInfo says I have a dozen satelite locks. Is my dongle up the duff?

    [media]http://www.youtube.com/watch?v=khYTVcogBy8[/media]
    '96 3000GT TT. Have a look in my garage and rate my car, or visit my Cardomain page

  5. #945
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    219
    Quote Originally Posted by Allenpc View Post
    My problem is the GPS signal, its intermittent. I have a BU353 running XP SP3. GPSInfo says I have a dozen satelite locks. Is my dongle up the duff?

    [media]http://www.youtube.com/watch?v=khYTVcogBy8[/media]
    where in the car did you mount the receiver?
    I have mine in the dash and only have problems when its really cloudy and raining

  6. #946
    Newbie Allenpc's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    U.K
    Posts
    32
    Think I sorted it. I disabled the NMEA filter on Xport. The receiver is on the dash and normally haolds a good signal. Since changing the setting on Xport it has been a solid figure on the screen rather than flashing on and off.

    Update - now it wont load at all, it stays a black screen and flashes white every 5 seconds. Back to the drawing board.
    '96 3000GT TT. Have a look in my garage and rate my car, or visit my Cardomain page

  7. #947
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    I would suspect it's more to do with the text drawing since the heading isn't effected. What happens if you swap the 2 top displays?

  8. #948
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    Send me a log if you can. I'm pretty sure it will do the same thing on mine in playback, and I can figure out why it does it.

  9. #949
    Newbie Allenpc's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    U.K
    Posts
    32
    Thanks for the offer of support Curiosity. It seems to be working perfectly at the moment since I removed the NMEA filter and re-installed the camera, so I'm loathed to change any settings. I'm sure it will stop working soon, and when it does I'll fiddle about with it and run you off a log.

    The only thing that's bugging me at the moment is the GPS seems to be about 5 seconds behind, I'm often stationary and it says I'm still doing 30mph. I'm guessing that is normal as it isn't wired up to the obdII - unfortunately my 3000GT is a hybrid MutII, typical.
    '96 3000GT TT. Have a look in my garage and rate my car, or visit my Cardomain page

  10. #950
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    Delays can be caused by a number of things. CPU at 100% with priority given to forground windows. Low memory causing lots of virtual memory swapping. Slow GPU which would also show as 100% CPU on the nav process and shrinking the window would show improvements. Or some incompatibility with XPort which takes a little comparing with 2 apps.

Similar Threads

  1. Recording (web)camera to carpc
    By DaKyy in forum General Hardware Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 09-05-2005, 09:59 AM
  2. iGuidance Recording
    By Cheekz185 in forum GPS
    Replies: 35
    Last Post: 07-22-2005, 07:56 PM
  3. Routis click ok
    By johnnyutah36 in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2004, 11:22 PM
  4. T-Mobile Internet
    By cavramair in forum Wireless Communications
    Replies: 9
    Last Post: 07-24-2004, 04:53 AM
  5. Video camera for recording driving
    By MBL MIKE in forum Input Devices
    Replies: 4
    Last Post: 04-26-2004, 01:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •