Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Thread: PhoneControls.NET and Nokia 6680

  1. #21
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Kent, England
    Posts
    421
    i don't really know the secret of it to be honest.

    it was lot of trial and error
    my BT dongle is the belkin F8T008 and i'm using widcomm version 5.x drivers

    also the sound wasn't working until i tried it for the first time with Mobile Impact (front end)

    have you run the wizard for phoco?
    the best idea is to just get phoco and the phone working first rather than takling front end integration

  2. #22
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Kent, England
    Posts
    421
    have a look at the phoco forum too

  3. #23
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,116
    Quote Originally Posted by GreenBeast
    have a look at the phoco forum too
    already done! but problem not fixed.

    Need help.

  4. #24
    Constant Bitrate teo256's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Fossombrone (PU), Italy
    Posts
    173
    I've just brought a new BT-Dongle: BELKIN F8T013 and now I use 4.x driver. But the problem is not solved!!! What can I do?
    Software [|||||||||-]
    My Own RR Skin [|||-------]


    8" LCD TS 1024 x 768 - Epia M10000 - M2 ATX - 512 Mb - 40 Gb - Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor - Sitecom BT Dongle - GPS BT-77
    RoadRunner - Destinator 6 - Waiting for RRMobile

  5. #25
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Kent, England
    Posts
    421
    don't know

    i set it up from scratch on another and this is what i did

    put dongle in...windows recognises and installs crappy windows drivers

    update drivers for 'Generic Bluetooth Radio' with WIDCOMM 5.x drivers

    install WIDCOMM 5.x software

    run through Phoco wizard

    go to extended configurator>SymbianOS and change IsSymbian to FALSE

    then run phoco

  6. #26
    Constant Bitrate teo256's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Fossombrone (PU), Italy
    Posts
    173
    where do you have downloaded WIDCOMM 5.x drivers and software?
    Software [|||||||||-]
    My Own RR Skin [|||-------]


    8" LCD TS 1024 x 768 - Epia M10000 - M2 ATX - 512 Mb - 40 Gb - Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor - Sitecom BT Dongle - GPS BT-77
    RoadRunner - Destinator 6 - Waiting for RRMobile

  7. #27
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Kent, England
    Posts
    421
    i don't know, i have it but don't know how i can get it to you

  8. #28
    Constant Bitrate teo256's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Fossombrone (PU), Italy
    Posts
    173
    I've solved all of my problems. Now run all perfectly. Only a last question: how can I "upload" the phonebook in the pc?? I read that 6680 do not supports the sincronization with PhoCo, but there is a way to copy the phonebook in PhoCo??

    Thanks
    Software [|||||||||-]
    My Own RR Skin [|||-------]


    8" LCD TS 1024 x 768 - Epia M10000 - M2 ATX - 512 Mb - 40 Gb - Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor - Sitecom BT Dongle - GPS BT-77
    RoadRunner - Destinator 6 - Waiting for RRMobile

  9. #29
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Kent, England
    Posts
    421
    yeah you need to use Nokia PC suite to get them off the phone and then either vCard converter or csv converter depending on which files come out
    both of those programs are with PhoCo

    i'm since put it all back in my car and lost the sound during call again, any tips?

  10. #30
    Variable Bitrate redbullah's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    273
    i had the same issue

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •