Page 11 of 30 FirstFirst ... 23456789101112131415161718192021 ... LastLast
Results 101 to 110 of 297

Thread: EniCar the RR Clone

  1. #101
    Maximum Bitrate tn6478's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Houston, TX
    Posts
    791
    Video playback has a problem sometimes it just doesn't want to stay in its own screen layout. You have to hit another screen and click back for it to display correctly

  2. #102
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by tn6478 View Post
    Video playback has a problem sometimes it just doesn't want to stay in its own screen layout. You have to hit another screen and click back for it to display correctly
    ok thanks. will look at that. surely due to my modification for bongo skin.
    haven't play video since.

  3. #103
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by tn6478 View Post
    Video playback has a problem sometimes it just doesn't want to stay in its own screen layout. You have to hit another screen and click back for it to display correctly
    Made some test with MC2.0 and i don't find any problem.
    With witch skin did you have problem ?

  4. #104
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Today's Work

    - Totaly rewrite the sound control code. Way much cleaner.
    - Indicator Mute Done
    - Fix a bug in bitmap display sometimes transparent.
    - Label STATUS done
    - Flash Label Transmission Done.
    - Done some change in IG integration to be much safe.
    - Album Art Label Done (mp3 & video, find the first jpeg in the media dir, if more than one jpg is found try to give the one with 'front' in the name)

    If you have some idea to improve album art, say it. If you use a skin tell me so i could work more on compatibility with new skin.

    Yeah it's EniCar and not RR, hard to tell the difference.

  5. #105
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    how do you sent up the weather page? i was unable to find an ini file anywhere...

  6. #106
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by mikevsgeek View Post
    how do you sent up the weather page? i was unable to find an ini file anywhere...
    You found nothing because it's not done yet.

  7. #107
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    i also noticed that the date/time is reading from a different time zone, and i havent found a way to change this.. anyway to set it to the localtime?

  8. #108
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by mikevsgeek View Post
    i also noticed that the date/time is reading from a different time zone, and i havent found a way to change this.. anyway to set it to the localtime?
    It's a bug. found it today. never saw it before as my clock is already not a the right time


    EDIT : Fixed

  9. #109
    Newbie
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    44
    could you please make NCK 5 for Nav also.

  10. #110
    Newbie nosoup4me's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Fort Wayne, Indiana
    Posts
    21
    IG3 was still crashing with v.04 in my car PC and not my desktop. The carpc OS was acting strange anyway so lastnight I reinstalled XP. Finished this morning hooked up a new usglobalsat bu-353 receiver and it still crashed IG3. Put the receiver on my desktop and it worked... but then I noticed that I did not have a sat connection. I moved the receiver, found a sat, and now my desktop pc crashes IG3 when I launch Enicar. So, it seems its not just the fact you have a receiver connected... it seems it is when the receiver is getting data from the sat. Can you verify this?

Similar Threads

  1. REQUEST: Run Multiple RR instances
    By Jarrod in forum Road Runner
    Replies: 33
    Last Post: 12-21-2008, 08:54 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2006, 06:49 PM
  3. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 02:17 PM
  4. RR Interchange - Update RR via a USB Media Stick
    By Gobby in forum Road Runner
    Replies: 60
    Last Post: 10-04-2005, 05:48 PM
  5. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 01:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •